Barnrummet

På Jollyroom.se hittar du ett stort utbud av inspirerande och lekfull inredning för barnrummet. Inred barnrummet med produkter från kända varumärken så som Disney, Kids Concept och Sebra.

 • Barnmöbler

  Inred med barnmöbler anpassade efter barnets egen storlek. Hitta barnmöbler med vårens modeller och färger här!

 • Belysning

  Välj rätt belysning till barnrummet. Vi har stort urval av vägglampor, nattlampor, ljusslingor och taklampor.

 • Jollyfyndet

  Jollyfyndet

  De sista exemplaren till superlåga priser. Först till kvarn.

Inredning till barnrummet är en marknad som verkligen exploderat de senaste åren, och vi på Jollyroom älskar det då vi älskar inredning och dess trender! Det visas ett otroligt intresse för dessa produkter från tillverkare och det ger oss en chans att hjälpa er att inreda barnrummet med härliga produkter för både barn och baby med hjälp av allt från olika textilier till vimplar. Genom att intresset för barnrummen bara växer får vi en härlig möjlighet till att bli extra kreativa och hjälpa barnen få ett rum som funkar lika bra till lekstunden som till när det är dags att sova. Allt detta tillsammans med möjligheten att skapa en mer tidlös inredning i hemmet.

Mysiga stunder i härliga möbler

Med hjälp av fina barnmöbler kan alla barn få en yta att rita vid eller sitta och läsa sagor i en mysig fåtölj. Smart förvaring hjälper föräldrarna att hålla rent från alla leksaker som flyger omkring under lekstunden och varför inte piffa upp rummet med underbar belysning? Vi har samlat ett härligt sortiment med bordslampor, taklampor och nattlampor i fina färger och från kända varumärken till er.

En god natts sömn i barnrummet

En av de många sakerna vi på Jollyroom älskar för att förnya barnrummet är barnsängar! Med härliga bäddtextilier och bäddset tillsammans med fina utföranden på sängarna kan hela rummet lyftas och ditt barn eller baby kan få en härlig sovstund. Glöm inte att göra vaggan eller spjälsängen mjukare med säkra spjälskydd som också skyddar ditt barn från att fastna. Vare sig det är juniorsängar, spjälsängar eller vaggor och korgar du letar efter så hittar du det här.

Förhoppningsvis hittar du det du vill ha till barnrummet hos oss och med hjälp av bra kampanjer, snabba leveranser eller via uthämtning i vår butik i Göteborg så kan du piffa upp barnrummet på nolltid.

Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen