Barnrummet

På Jollyroom.se hittar du ett stort utbud av inspirerande och lekfull inredning för barnrummet. Inred barnrummet med produkter från kända varumärken så som Disney, Kids Concept och Sebra.

 • Nyheter Alice & Fox

  Alice & Fox vill skapa en trivsam miljö för barnet där fantasin ska få vara i fokus. Hos oss kan du skapa ett drömlikt rum till ditt barn med möbler, textilier, smart förvaring och en massa annat fint från Alice & Fox!

 • Nytt hos oss

  Du missar väl inte något nytt? Vi fyller ständigt på vårt lager med nyheter till dig. Just nu laddar vi upp med härliga nyheter för inomhussäsongen!

 • Belysning

  Med hjälp av rätt belysning kan du enkelt skapa mysig miljö i barnrummet. Kolla in vårt stora utbud av taklampor, bordslampor, nattlampor och ljusslingor.

 • Barnrumskampanj

  Fynda i veckans kampanj med ett nytt erbjudande varje vecka. Från kl. 10.00 30/11 – kl 10.0 7/12: Superpriser på produkter till barnrummet!

 • 20-i-topp: Barnrummet

  I vår topplista hittar du de mest populära produkterna just nu. Kolla in inredningsfavoriterna till barnrummet här.

 • Inredning från Disney

  Har ditt barn en favoritfilm? Vi säljer inredning till barnrummet från flera Disney-filmer! Cars, Frozen, Nalle Puh och många fler!

 • New in: Tellkiddo

  Produkterna är trendigt stilrena i grafisk anda och de specialtillverkas efter beställning. Spana in ett spännande sortiment av Tellkiddos populära förvaringspåsar i papper och lekfulla prints som livar upp barnrummet.

 • Inred med Roommate

  Roommate är ett företag som skapar lekfullt designade möbler och accessoarer till barnrummet. I deras sortiment hittar du bland annat färgglada bäddset, kreativt designade krokbrädor och sittsäckar som sätter färg på barnrummet.

Inredning till barnrummet är en marknad som verkligen exploderat de senaste åren, och vi på Jollyroom älskar det då vi älskar inredning och dess trender! Det visas ett otroligt intresse för dessa produkter från tillverkare och det ger oss en chans att hjälpa er att inreda barnrummet med härliga produkter för både barn och baby med hjälp av allt från olika textilier till vimplar. Genom att intresset för barnrummen bara växer får vi en härlig möjlighet till att bli extra kreativa och hjälpa barnen få ett rum som funkar lika bra till lekstunden som till när det är dags att sova. Allt detta tillsammans med möjligheten att skapa en mer tidlös inredning i hemmet.

Mysiga stunder i härliga möbler

Med hjälp av fina barnmöbler kan alla barn få en yta att rita vid eller sitta och läsa sagor i en mysig fåtölj. Smart förvaring hjälper föräldrarna att hålla rent från alla leksaker som flyger omkring under lekstunden och varför inte piffa upp rummet med underbar belysning? Vi har samlat ett härligt sortiment med bordslampor, taklampor och nattlampor i fina färger och från kända varumärken till er.

En god natts sömn i barnrummet

En av de många sakerna vi på Jollyroom älskar för att förnya barnrummet är barnsängar! Med härliga bäddtextilier och bäddset tillsammans med fina utföranden på sängarna kan hela rummet lyftas och ditt barn eller baby kan få en härlig sovstund. Glöm inte att göra vaggan eller spjälsängen mjukare med säkra spjälskydd som också skyddar ditt barn från att fastna. Vare sig det är juniorsängar, spjälsängar eller vaggor och korgar du letar efter så hittar du det här.

Förhoppningsvis hittar du det du vill ha till barnrummet hos oss och med hjälp av bra kampanjer, snabba leveranser eller via uthämtning i vår butik i Göteborg så kan du piffa upp barnrummet på nolltid.

Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen