Stort utbud av barnsängar och spjälsängar

Dags för en ny barnsäng eller spjälsäng? Vi har samlat ett härligt sortiment av säkra barnsängar, vaggor, spjälsängar och juniorsängar för att ditt barns sömn ska bli så bra som möjligt.
 

En god natts sömn

En stor del av ett barns första tid spenderas i en barnsäng och blir fort en plats där barnet känner sig tryggt. Här har vi på Jollyroom samlat ett stort och fint sortiment med alla typer av barnsängar med allt från vaggor och spjälsängar till juniorsängar. På så sätt kan vi hjälpa dig att hitta rätt typ av säng till ditt barn oberoende av ålder.

Den första tiden i barnets liv

För de allra minsta passar det bra med en spjälsäng. Med hjälp av en spjälsäng så ligger barnet säkert och bekvämt under hela natten. Då barnen växer i en rusande fart kan det smidigt att kolla in de modellerna med sänkbara sidor och höj- och sänkbar botten.

Barnen växer så det knakar

När ditt barn börjar växa ur sin första barnsäng är det dags att uppgradera till en juniorsäng. När det kommer till juniorsängar kan du välja mellan smidiga funktioner så som sidor som går att ta bort eller kanske är det en barnsäng med motiv från favoritfilmen som gäller?

Vad du än har för behov när det kommer till barnsängar så hjälper vi dig via en personlig kundservice, prisgarantier och 365 dagar öppet köp. Har du extra bråttom kan du alltid hämta ut din barnsäng i vår butik i Göteborg så fort paketet är redo.

Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen