Barnvagnar

Här hittar du ett stort utbud av barnvagnar och barnvagnstillbehör. Handla duovagn, syskonvagn, sulky, joggingvagn, kombivagn, paraplysulky och mycket mer. Välj bland barnvagnar från välkända varumärken så som Silver Cross, Baby Jogger, Beemoo, Britax, Chicco, Crescent, Mountain Buggy, Phil & Teds, Brio och många fler.

 • Sitt- och kombivagnar

  Superpriser på sittvagnar och kombivagnar. Gäller fram till 30/5 kl. 10.00.

 • Startpaket

  Flertal kombinationer och prisklasser, från resesystem till barnvagnar — starta våren med våra startpaket!

 • Duovagnar

  Brett sortiment av populära duovagnar.

 • Sulkys

  Ut och gå i vårsolen med våra lätta sulkys!

 • Jollyfyndet

  Jollyfyndet

  De sista exemplaren till superlåga priser. Först till kvarn.

När det är dags för tillökning i familjen eller bara dags för uppgradering, så är det få saker som är så viktiga som barnvagnar. En stor del av ditt barns första år spenderas i en barnvagn så det gäller att hitta en som uppfyller alla era krav på allt från säkerhet till komfort. Vi på Jollyroom vill hjälpa er göra detta val så enkelt som möjligt med hjälp av ett brett sortiment med allt från kombivagnar, duovagnar, sittvagnar, syskonvagnar till sulkys och cykelvagnar. För att göra ert val av barnvagn så enkelt som möjligt har vi även en barnvagnsguide och skötselråd som kan ge er barnvagn ett längre liv.

Hitta rätt barnvagn

När ni sätter er för att hitta er nästa barnvagn finns det en del saker att tänka på så att valet blir bra. Hur ser området där ni bor ut, är det en stadsmiljö eller mycket grusvägar? Hur mycket plats har ni i hissar eller trappor där ni bor om ni vill ta in barnvagnen? Glöm inte att tänka på er egen komfort också, se till att barnvagnen är justerbar på de sätt ni behöver för att ni som föräldrar också skall ha en bekväm promenad. Glöm inte att det finns en stor del smarta och användbara tillbehör också, så som åkpåsar, bilstolsadaptrar och regnskydd. 

På grund av alla dessa val och aspekter som spelar in har vi valt att noggrant välja ut ett sortiment av kombivagnar, sulkys och alla typer av barnvagnar som passar er målbild. Både på pris och funktionalitet.

Tillsammans med vår personliga service och otroligt duktiga kundtjänst hoppas vi att vårt välvalda utbud av barnvagnar i härliga färger, hög funktionalitet och kända varumärken hjälper er att hitta det ni behöver. Vi har även REA på barnvagnar flera gånger om året. Vill ni slippa att hämta ut paketet hos utlämningsstället kan ni alltid hämta det i vår butik i Göteborg.

Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen