Barnvagnar

Här hittar du ett stort utbud av barnvagnar och barnvagnstillbehör. Handla duovagn, syskonvagn, sulky, joggingvagn, kombivagn, paraplysulky och mycket mer. Välj bland barnvagnar från välkända varumärken så som Silver Cross, Baby Jogger, Beemoo, Britax, Chicco, Crescent, Mountain Buggy, Phil & Teds, Brio och många fler.

 • Köp en barnvagn – få bältestol på köpet.

  Fynda i veckans kampanj med ett nytt erbjudande varje vecka. 5 oktober-12 oktober: Bland några av våra utvalda barnvagnar får du en Britax Adventure Bältestol på köpet!

 • 15% på åkpåsar!

  Petite Chéries och Nordlys nya modeller av åkpåsar har äntligen landat i vårt lager! Kika in och shoppa loss bland våra höst- och vintermodeller. Begränsat antal!

 • Nytt hos oss

  Trendiga barnvagnar och praktiska tillbehör trillar ständigt in hos oss. Här kan du spana in våra senaste barnvagnsnyheter.

 • 20-i-topp: Barnvagnar

  I vår topplista hittar du de mest populära produkterna just nu. Kolla in våra aktuella barnvagnsfavoriter här!

 • Höstens sittdynor

  Vi har sköna sittdynor som passar för långa promenader och som nu finns i höstens snygga färger och mönster.

 • Baby Jogger

  Baby Jogger har varit industriledande i över 25 år och tillverkar babyprodukter av hög kvalitet. Fokus ligger på innovation, design, rörlighet och funktion.

När det är dags för tillökning i familjen eller bara dags för uppgradering, så är det få saker som är så viktiga som barnvagnar. En stor del av ditt barns första år spenderas i en barnvagn så det gäller att hitta en som uppfyller alla era krav på allt från säkerhet till komfort. Vi på Jollyroom vill hjälpa er göra detta val så enkelt som möjligt med hjälp av ett brett sortiment med allt från kombivagnar, duovagnar, sittvagnar, syskonvagnar till sulkys och cykelvagnar. För att göra ert val av barnvagn så enkelt som möjligt har vi även en barnvagnsguide och skötselråd som kan ge er barnvagn ett längre liv.

Hitta rätt barnvagn

När ni sätter er för att hitta er nästa barnvagn finns det en del saker att tänka på så att valet blir bra. Hur ser området där ni bor ut, är det en stadsmiljö eller mycket grusvägar? Hur mycket plats har ni i hissar eller trappor där ni bor om ni vill ta in barnvagnen? Glöm inte att tänka på er egen komfort också, se till att barnvagnen är justerbar på de sätt ni behöver för att ni som föräldrar också skall ha en bekväm promenad. Glöm inte att det finns en stor del smarta och användbara tillbehör också, så som åkpåsar, bilstolsadaptrar och regnskydd. 

På grund av alla dessa val och aspekter som spelar in har vi valt att noggrant välja ut ett sortiment av kombivagnar, sulkys och alla typer av barnvagnar som passar er målbild. Både på pris och funktionalitet.

Tillsammans med vår personliga service och otroligt duktiga kundtjänst hoppas vi att vårt välvalda utbud av barnvagnar i härliga färger, hög funktionalitet och kända varumärken hjälper er att hitta det ni behöver. Vi har även REA på barnvagnar flera gånger om året. Vill ni slippa att hämta ut paketet hos utlämningsstället kan ni alltid hämta det i vår butik i Göteborg.

Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen