• Black Friday 2016

  Vad är Black Friday?

  Black Friday kommer ursprungligen från USA och infaller dagen efter Thanksgiving, som alltid firas den fjärde torsdagen i november. Dagen ses ofta som den officiella starten på julhandeln, då många butiker rear ut stora delar av sitt sortiment. Det har uppskattats att det under årligen säljs produkter för över 500 miljarder kronor under dagen, vilket gör Black Friday till den globalt största shoppingdagen på hela året.

  På senare år har Black Friday även fått fäste i Norden och ökar i popularitet för varje år som går. Både på internet och i fysiska butiker är dagen fylld av fantastiska erbjudanden. Du kan finna allt från hemelektronik och barnkläder till leksaker till riktiga kampanjpriser. År 2015 uppmättes den största Black Friday-försäljningen någonsin i Sverige. Så du kan räkna med att det kommer vara högt tryck även i år!

  Black Friday 2016

  År 2016 infaller Black Friday fredagen den 25e november.

  Black Friday på Jollyroom.se

  Självklart har vi även Black Friday här på Jollyroom. Hos oss kan du fynda allt från bilstolar och barnvagnar till leksaker och barnkläder från marknadens populäraste varumärken. Välkommen in till oss den 25e november och ta del av våra otroliga erbjudanden! Du har väl inte heller missat att du kan finna grymma erbjudanden på våra produkter under hela vecka 47? Vårt populära koncept Blackweek återkommer även i år!

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen