Barnskor från Disney Sofia Den Första

Hitta nya skor till barnet och babyn hos oss på Jollyroom. Hos oss finner du ett brett utbud av snygga och sköna barnskor som passar både flickor och pojkar i alla åldrar. I sortimentet finns allt från gummistövlar och babyskor till vinterskor och sneakers i en mängd snygga designer och färger. Välj bland bäst-i-test barnskor från varumärken som Viking Footwear, Superfit, Crocs, Pax, Kavat, Reima och Bobux!

Sofia Den Första är en datoranimerad tv-serie som handlar om den 8-åriga flickan Sofia och hennes resa mot att bli prinsessa i kungariket Förtrollnia. På Jollyroom hittar du bland annat leksaker, pyssel och sängkläder med motiv föreställande Prinsessan Sofia. Ta hem magin du också och träd in i en värld full av roligheter! 

Disney Sofia Den Första

3 träffar
Strax efter att barnet lärt sig krypa börjar de testa hur det är att stå på benen. Från den dagen när barn tar sina första steg börjar de också att belasta fötterna. De går, leker och springer dagarna ut! Foten är en enormt viktigt del av kroppen då den utsätts för individens kroppstyngd varje dag, dem bär oss genom livet och vikten av rätta skor är därför ett måste och speciellt när det gäller skor till barn. Redan i tidig ålder är det enormt viktigt att tänka på att hitta rätt barnskor. Foten har en oavbruten utveckling de första åren, det är därför betydande att välja en barnsko av hög kvalitet som låter foten utvecklas på ett naturligt sätt. Ibland är det svårt att veta hur man ska tänka kring valet av barnskor. Att hitta rätt skostorlek kan vara svårt och eftersom att barnfötter kan växa oregelbundet är det viktigt att man mäter båda fötterna på sitt barn. Det ska alltid finnas lite extra utrymme i en barnsko på grund av att när barnet går rör sig foten ca 5mm framåt i skon varje steg. Är utrymmet i barnets sko mindre än 5 mm är det läge att köpa nya. Tänk också på att fötterna kan växa upp till 15 mm på ett halvår. Så lämna gärna ca 1-1,5 cm fritt så slipper ni ge er ut på ständiga jakter efter skor till barnen!
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen