jul-topp2

Vi välkomnar julen!

Julklappar och julklappstips från Jollyroom

Morgnarna blir allt kallare och solljusets timmar blir allt färre. Den glittrande frosten smyger sig upp på fönstren och nattens himmel är stjärnklar. Vi tar in värmen och ljuset hemma - vi fyller på med mer härlig belysning och några extra kuddar eller filtar får flytta in igen. På morgonen är det lite svårare att gå upp. Man vill helst ligga kvar under täcket några minuter extra.

Men samtidigt bär vi på den där mysiga känslan under hela hösten och vintern fram till december; känslan av att snart så är det jul. Vi älskar atmosfären, stämningen och förväntan som finns i luften runt omkring när vi närmar oss denna härliga högtid. När vi tänder adventsljusen, ett efter ett, när vi sippar på den första glöggen eller tar på oss raggsockorna för första gången. Dofter av kylig frost, gott julte, kanel på en julmarknad, granbarr och lussebullar.

Här har vi samlat massor av tips och inspiration för att underlätta julförberedelserna. Sätt dig ner hemma i soffan med en kopp te och njut, och klicka dig genom julens bestyr tillsammans med oss.

 

jul-adventskalender

Barnens adventskalender

Det är något magiskt med att räkna ner dagarna till julafton. Med hjälp av en adventskalender blir väntan ännu lite roligare och mer spännande! Öppna en lucka för varje dag i december fram till julafton. Bakom varje lucka döljer sig något skoj. Välj bland favoriter från Lego, Disney, Mumin och många fler. Eller kanske skapa er egen paketkalender där du själv hänger upp valfria små saker för varje lucka. Vi har något för alla åldrar, liten som stor.

jul-onskelista

Barnens önskelista

Barnens önskelista är en tradition som finns med i många barnfamiljer. Att själv skriva ner vad man önskar sig av tomten och hans nissar, även om man kanske inte kan få allt man önskar sig. Att sitta och kryssa i leksakskatelogen är kanske inte lika kul? Vad hamnar högst upp på ditt barns lista i år? Kanske en hundvalp eller en rymdraket? Här kan du skriva ut en fin önskelista som ditt barn (eller du) själv kan klippa ut och fylla i!

 

jul-julklappar

Barnens julklappar

Längtan till julklappsutdelningen och besök av tomten kan vi nog alla känna igen oss i, stora som små. När det nalkas julklappsutdelning är alla barn spända av förväntan! Behöver tomten lite hjälp? Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge bort i julklapp till barn eller barnbarn. Här kommer några av våra bästa julklappstips till er uppdelade på barnens ålder!

jul-pynt

Pynta inför julen

Vi tipsar om att låta barnen vara med och ta in julen hemma, både i barnrummet, julbaket och resten av hemmet. Hitta gärna på några enkla och roliga julpyssel som hela familjen kan vara med och göra. Smällkarameller är en klassiker som är kul för barnen att göra. Göra små tomtar med röda flörtkulor och bomullsskägg är också ett enkelt julpyssel. Här kan ni låta fantasin och kreativiteten flöda!

 

jul-klader

Finklädd till jul

December känns ofta lång, särskilt när man är ett barn som bara längtar och längtar till julafton. Men allt eftersom vi närmar oss den 24 december så anordnas det julfirande på både skolor och dagis, för att inte tala om julbord och kalas hos vänner och bekanta. Oavsett vad för slags julfirande som gäller så hittar du kläderna hos oss - dräkterna till Luciatåget, maskeraddräkter i juligt tema och såklart finkläderna till julafton.

jul-klader-nyar

De bästa nyårsplaggen

Vi får ju inte glömma bort årets sista stora höjdpunkt – Nyårsafton! Vi firar att ett år har kommit till ända, men framförallt välkomnar vi ett nytt spännande år. Även om vi vuxna firar natten lång, så är detta också ofta en av barnens favorithögtider. Kanske inte så konstigt, med tanke på alla häftiga raketer, glittrande klänningar och många skratt. Ring in det nya året klädd i en riktigt snygg outfit och börja 2015 på topp!

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen