<  Tillbaks till kundtjänst

Uthämtning

Du är välkommen till vår uthämtning i Hisings Kärra för att hämta dina varor eller för att handla i vår demo-utförsäljning. Du kan, i lugn och ro lägga din beställning hemifrån, invänta mail från vårt lager om att varorna är framplockade och sedan komma och hämta dem i Hisings Kärra.

Innan du hämtar ut ditt paket i Hisings Kärra, är det viktigt att du först mottagit mail som bekräftar att ditt paket finns klart för avhämtning. Din order går igenom en process och plockas ihop under olika tider av dygnet, vi kan tyvärr inte påskynda denna process. Observera att din order ligger kvar i 2 veckor efter att du har fått mail, sedan tas den bort.

Tänk på att du eller ditt bud skall kunna uppvisa legitimation och ordernummer vid hämtningen, om någon annan hämtar ut ditt paket måste personen visa upp både din och sin egen legitimation. Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser och vi hanterar inte kontanter utan endast VISA eller Mastercard.

Vår uthämtning ligger på Tagenevägen 35, Hisings Kärra. Du tar dig enkelt hit med bil och resan tar cirka 15 minuter från centrala Göteborg. Vi har kundparkeringar vid ingången och det finns närliggande busshållplats.

 

Öppettider för uthämtningen

Måndag till fredag kl. 10.00 – 18.00

Lördag: Stängt

Söndag: Stängt

Helgdag: Stängt

 

Adress

Tagenevägen 35
425 37 Hisings Kärra

 

Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen