Fixa stilen med väggdekoration

Nu vänder vi blad från vinterns tristess, och möter våren med allt vad det innebär.
Våren fyller oss med en gnutta mer energi i vardagen, och får oss att inspireras till nya idéer. Många är vi nu som blir sugna på att fixa till det där hemma, och pigga upp inredningen. Barnrummet är alltid lika aktuellt för förändring, inte minst när barnen växer och får nya intressen. Ett enkelt sätt att förnya i barnrummet är med väggdekorationer. Det kan vara både tapeter, tematapeter eller väggklistermärken. En stor förnyelse med små medel helt enkelt. Vi på Jollyroom har nu ett stort sortiment av olika typer av väggdekorationer. Kolla bara in dessa fina varianter!


Walltastic Princessor 699:- | Walltastic Havsäventyr 699:- |FunToSee Room Make-Over Kit Rainforest 699:- | FunToSee Giant Stickers ABC röd/blå/vit 179:- | FunToSee Giant Stickers Polly P Flowers 179:-