Barnskor från Viking Footwear

Hitta nya skor till barnet och babyn hos oss på Jollyroom. Hos oss finner du ett brett utbud av snygga och sköna barnskor som passar både flickor och pojkar i alla åldrar. I sortimentet finns allt från gummistövlar och babyskor till vinterskor och sneakers i en mängd snygga designer och färger. Välj bland bäst-i-test barnskor från varumärken som Viking Footwear, Superfit, Crocs, Pax, Kavat, Reima och Bobux!

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Viking Footwear för barn. Viking är ett norskt varumärke som har specialiserat sig på skor av toppkvalitet med vattentäta egenskaper. Skorna ska kunna användas i krävande miljöer och är tillverkade för det tuffa nordiska klimatet. Viking började redan 1992 samarbeta med GORE-TEX och är idag en av de största samarbetspartnerna inom skor till GORE-TEX i Norden. Mycket tid och resurser har också lagts på sul-teknologi med fokus på bra markgrepp på svåra underlag. Produkterna är testade i tuffa norska förhållanden och Vikings motto är: Är det bra nog för Norge, är det bra nog för resten av världen! Kika runt bland vårt storautbud av populära varor och bäst i testprodukter nedan!

Viking Footwear

81 träffar
Strax efter att barnet lärt sig krypa börjar de testa hur det är att stå på benen. Från den dagen när barn tar sina första steg börjar de också att belasta fötterna. De går, leker och springer dagarna ut! Foten är en enormt viktigt del av kroppen då den utsätts för individens kroppstyngd varje dag, dem bär oss genom livet och vikten av rätta skor är därför ett måste och speciellt när det gäller skor till barn. Redan i tidig ålder är det enormt viktigt att tänka på att hitta rätt barnskor. Foten har en oavbruten utveckling de första åren, det är därför betydande att välja en barnsko av hög kvalitet som låter foten utvecklas på ett naturligt sätt. Ibland är det svårt att veta hur man ska tänka kring valet av barnskor. Att hitta rätt skostorlek kan vara svårt och eftersom att barnfötter kan växa oregelbundet är det viktigt att man mäter båda fötterna på sitt barn. Det ska alltid finnas lite extra utrymme i en barnsko på grund av att när barnet går rör sig foten ca 5mm framåt i skon varje steg. Är utrymmet i barnets sko mindre än 5 mm är det läge att köpa nya. Tänk också på att fötterna kan växa upp till 15 mm på ett halvår. Så lämna gärna ca 1-1,5 cm fritt så slipper ni ge er ut på ständiga jakter efter skor till barnen!
Produkten har lagts i kundvagnen
Produkterna har lagts till i varukorgen