Rätt Start Melaminset Mumin
Rätt Start Melaminset Mumin
Rätt Start Melaminset Mumin
Rätt Start Melaminset Mumin
Rätt Start Melaminset Mumin

Rätt Start Melaminset Mumin

Trustpilot
399 kr
5 KVAR Lägg i varukorgen
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Melaminset från Rätt Start i god kvalitet med tallrik, skål, bestick och mugg med Mumin-motiv – allt du behöver för att säkra en trevlig måltid med ditt barn.

I setet ingår en tallrik, skål, spillfri pipmugg och bestick i reptåligt melamin som tål maskindisk i övre hyllan och uppvärmning i mikrovågsugn (max 800 W i 1 minut). Setet har silikon på undersidan för att stå stabilt och undvika repor.

Den spillsäkra pipmuggen har en ventil som är lätt att hålla ren. Muggen har två handtag för att ge bra grepp, muggen kan också användas utan ventil för att underlätta när ditt barn lära ska lära sig att hålla muggen rätt.

Ingår:
- Platt tallrik
- Skål
- Pipmugg
- Kniv, gaffel och sked.

Mått:
Platt tallrik: Ø21 cm.
Skål: Ø15,5 cm.
Mugg: 180 ml.

Material: Melamin, silikon, polypropen.
Bestick: ABS, rostfritt stål.

Tvättråd:
Melaminprodukter: Diskmaskin 50 °C.
Bestick: Diskmaskin 45 °C.
Art: 744533

Varumärke

Rätt Start

Svenska Rätt Start är ett företag som tillverkar babyprodukter som är praktiska, säkra med motiv av härliga kända karaktärer! Upplev Mumintrollens underbara värld i jättefina sänglakan, var aktiv i ett babygym med charmiga Pingu eller mys med en skallra av Spöket Laban. Hos oss på Jollyroom hittar du också den roliga karaktären Tummen och världens starkaste björn Bamse med hans vänner. Beskow. Vi erbjuder ett fantastiskt sortiment med härliga leksaker och babyprodukter!

Se mer från Rätt Start »

Omdömen

Trustpilot