-10%
Skip Hop Zoo Paket Baby Apa
Skip Hop Zoo Paket Baby Apa
Skip Hop Zoo Paket Baby Apa
Skip Hop Zoo Paket Baby Apa

Skip Hop Zoo Paket Baby Apa

285,50 kr 317 kr Du sparar: 31,50 kr (-10%)
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Skip Hop Zoo Paket Baby, Apa innehåller tre färgglada babyprodukter i samma serie från Skip Hop.

Skip Hop Zoo Haklapp Apa är en fin haklapp som gör att måltidsstunderna går smidigare tack vare en rolig design. Haklappen har en kardborrebandsstängning som gör att den är mycket smidig att ta på och av. Materialet är vattenavvisande och den går lätt att rulla ihop för att ta upp så lite plats som möjligt. Givetvis har den en fick för att fånga upp allt som spills. Den levereras med en passande insydd påse vilket gör haklappen lätt att ta med sig på resan.

Passar från cirka 6 månader till 3 år.
Material: 100% Polyester. Fri från PCV, BPA och Ftalater.
Motiv: Apa.
Färg: Brun/Beige.

Skip Hop Zoo Snackskål Apa är en söt och mycket lättanvänd snacksskål för barn. Med ett greppvänligt handtag, lättöppnat lock och ett mjuk gummiskydd på insidan ser den till att förhindra allt spill. Gummiskyddet håller till och med innehållet på plats även om skålen vänds upp-och-ned! Skålen är genomskinlig så att både du och ditt barn ser vad som finns i och hur mycket som är kvar av det. Handtaget är lätt böjt och har en mjuk gummibeläggning just för att passa små händer. Med Skip Hop Zoo Snackskål behöver du inte längre oro dig för att soffan ska vara full av smulor eller att du ska få kladdiga fläckar på bilsätet.

- Skip Hop snackskål finns med flera olika djurmotiv.
- Fri från BPA, PVC och ftalater.
- Tranparent.
Storlek: 11 x 9 x 9 cm.
Motiv: Apa.
Färg: Röd.

Skip Hop Bestick Zoo Apa är söta bestick anpassade efter små händer. Ibland kan det kännas som att ingen mat passar, gör då slut på allt matvägrande med dessa roliga bestick! Skeden och gaffel har ett skaft med mjukt gummi som gör det lätt för ditt barn att få ett stadigt grepp. Med egna bestick känns middagen lite mer vuxen och mycket roligare.

-Tål diskmaskin.
-Fri från PVC, BPA och Ftalater.
Mått: 3,2 x 12 cm.
Material: Rostfritt stål/Gummi.
Motiv: Apa.
Färg: Gul.
Art: 903225

Varumärke

Skip Hop

Ett stort utbud av Skip Hop produkter hittar du hos Jollyroom. Skip Hop tillverkar trendiga och funktionella skötväskor, barnryggsäckar, zoo packs, babyleksaker och andra produkter för den trendiga föräldern. Skip Hop har sitt säte i New York och då du köper deras  produkter går även en viss procentsats till välgörenhet.

Se mer från Skip Hop »