Virgel Haklapp Silikon Björn Rosa
Virgel Haklapp Silikon Björn Rosa

Virgel Haklapp Silikon Björn Rosa

Alltid lågt pris!
79 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Virgel Haklapp Silikon Björn Rosa är en funktionell haklapp med ett roligt djurmotiv som attraherar barnet och gör det roligare att äta. En smidig spillficka fångar upp maten som hamnar utanför och maten ligger kvar även om barnet rör sig. När haklappen är smutsig rengör du den enkelt under vattenkranen eller genom att köra den i diskmaskinen.

Halsmåttet går att justera så att den sitter ordentligt och är behagligt mjuk mot barnets hud. Den kan enkelt rullas ihop för att ta mindre plats och är på så sätt lätt att ta med sig i väskan.

Haklappen är miljövänlig och tillverad i livsmedelsgodkänd silikon, fri från alla förekommande hälsofarliga tillsatser. Haklappen kan även återvinnas.

Rekommenderad ålder: Från 6 mån-3 år

Nackmått: 18-35 cm

Färg: Rosa

Tips! Finns i en mängd olika färger och utföranden.
Art: 551855

Varumärke

Virgel

Virgel tillverkar barnsligt roliga och hållbara produkter för barn. Ett stort plus är att Virgel värnar om miljön och deras fokus är att i den mån det går, välja miljövänliga alternativ. De flesta produkterna är tillverkade i slitstark livsmedelsgodkänd silikon som tål smuts och tvätt. På Jollyroom hittar du färgglada och praktiska haklappar med skojiga djurmotiv m.m. från Virgel.

Se mer från Virgel »