Fri frakt STORSÄLJARE
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin
Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin

Baby Brezza Formula Pro Mjölkersättning- och Vällingmaskin

10 Omdömen
2 399 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
 • Nordens största barn- & babybutik
 • Prisgaranti
 • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
 • Fri frakt över 1000 kr
 • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Baby Brezzas Formula Pro är en helautomatisk mjölkersättnings- och vällingmaskin i snygg design som kommer att förenkla vardagen betydligt för alla småbarnsföräldrar! Med ett enkelt knapptryck förbereds och mixas mjölkersättningen/vällingen i perfekt mängd, temperatur och konsistens, klumpfri och utan luftbubblor.

Fyll på vatten i vattentanken och valfritt pulver i pulverbehållaren på din Formula Pro och välj önskad mängd. Välj mellan 60 ml, 120 ml, 180 ml, 240 ml eller 300 ml och tryck sedan på start. Då droppbrickan kan justeras i höjd kan vilken nappflaska som helst användas. Vattnet i tanken värms till 37°C (+/- 2°) när den är påslagen, alltid redo att serveras till perfekt temperatur. Vätskans temperatur kan sjunka ytterligare någon grad då den kommer i kontakt med flaskan – exakt hur mycket beror på rumstemperatur och andra yttre omständigheter.

- Vattentanken rymmer 1,5 liter och har en stor öppning för enkel påfyllning
- Pulverbehållaren rymmer ca 700 gram och har en mäthjulsinställning för att enkelt kunna justera utefter pulversort (se de senaste instruktionerna för mäthjulsinställningarna länkade längre ner). Behållaren är lufttät för att behålla pulvret fräscht
- Enkel rengöring av vattentank, pulverbehållare och tratt med detaljerade anvisningar i manual. De är alla enkla att plocka bort och det är viktigt att skölja tratten emellanåt för att undvika rester av blandningar i tratten
- Kopplas till eluttag

Mått: H38,5 x D25 x B22cm.

Material: Plast (BPA-fri).

För de senaste instruktionerna kring hur du ställer in din Formula Pro för just din välling- eller mjölkersättning, se Baby Brezzas guide.

OBS! Vissa typer av pulver kan klumpa mer än andra – skaka då flaskan några sekunder för att lösa upp eventuella klumpar. Se dessutom till att maskinen och dess delar tvättas efter varje användning – brist på regelbunden skötsel är ofta orsaken till varför pulvret klumpas.
Art: 630519

Videoklipp

Varumärke

Baby Brezza

Baby Brezza är ett amerikanskt företag som tillverkar smarta och praktiska produkter som underlättar förberedelserna och uppvärmningen av barnmaten. Baby Brezzas produkter gör vardagen enklare för småbarnsföräldrar och blir med sin stilrena design även en snygg inredningsdetalj i köket. Hos oss på Jollyroom erbjuder vi självklart Baby Brezzas prisvinnande produkter som garanterat kommer uppskattas av alla i hemmet!

Se mer från Baby Brezza »

Omdömen

 • 2019-03-02
  Bästa produkten....
 • 2019-01-26
  Absolut sämsta köpet!
 • 2019-01-17
  Bästa produkten för att underlätta flaskmatning!! Enda minus jag kan ge är att det är stora intervaller mellan mängden ml ersättning, 60-120-180 osv. Önskar de funnits 90ml exempelvis.
 • 2018-12-27
  Hur smidig som helst när den funkar, vilket den oftast gör. Hänt några gånger dock att den inte vill fungera och man fått kalibrera om den. Haft den i drygt en månad bara..
 • 2017-12-15
  Har använt den en dag bara men älskar den redan!
 • 2017-11-20
  Värd varenda krona!! Så nöjd!!!
 • 2017-10-29
  Bästa maskinen ever!!! :) är supernöjd med denna fantastiska maskin. Enkel att använda och enkel att rengöra. man behöver dock rengöra den rätt ofta, typ var 3 eller fjärde flaska man har gjort. Men det är inte krångligt alls. Det enda man gör är att ta bort själva "tratten" där allt rinner ut, skölja av, torka och sedan sätta dit igen. Det lyser en röd symbol varje gång det är dags att rengöra och rengöringen tar typ 30 sekunder att göra. Maskinen är verkligen värd varenda krona. Köp!, köp!, köp! :)
 • 2017-06-21
  Superbra! Man kan inte önska sig en bättre produkt. Lätt att använda och maten blir perfekt.
 • 2017-05-25
  Tanken bakom produkten är bra! Dock ville inte vår son äta mat som var 37 grader, blev alltid 15 sekunder extra i mikrovågsugnen. Så ett tips är att ta temp på maten ni ger innan för att se om maskinen passar ert behov. Den månatliga rengöringen behövde vi göra varje dag för maskinen började annars dosera fel mängd pulver. Tillslut fick vi reklamera maskinen pga det här. Men har en vän som är jätte nöjd med sin!
 • 2017-02-23