Yoomi Patron Laddningsbar

Yoomi Patron Laddningsbar

Alltid lågt pris!
239 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

Yoomi Patron Laddningsbar är ett tillbehör till Yoomi Nappflaska som passar perfekt under resan eller vid flaskmatning kvälls och nattetid. Patronen placeras i den övre delen av nappflaskan. När drycken sedan passerar patronen värms den till exakt temperatur (32-34 °C) i nappen. Endast den mängd som förbrukas blir på så sätt uppvärmd, så bakterietillväxten minimeras jämfört med att värma drycken i flaskan. Patronen håller värmen en hel timme och går att ladda om ca 150 ggr.

Praktisk, säker och hygienisk – Barnet kan aldrig bränna sig på dryck som är uppvärmd med yoomi systemet då den alltid värms till exakt temperatur. Yoomi systemet värmer drycken vid utflödet av flaskan, inte innehållet av flaskan.

Patronerna innehåller en giftfri saltlösning med en tillsatt blå livsmedelsfärg så det är enkelt att se om den skulle läcka. Saltlösningen är även tillsatt med det icke-toxiska livsmedlet Bitrex vilket ger en bitter smak så att ditt barn omedelbart kommer att avvisa flaskan vid läckage.

Ladda patronen:

Antingen genom att placera den i kapseln och värma i mikrovågsugn, koka den i 25 minuter eller i en elektrisk sterilisator. Vätskan i patronen blir nu flytande och frigör en kula. Genom att skaka patronen hörs kulan och man vet då att patronen är laddad. Patronen ska vila ca 75 minuter i rumstemperatur eller 20 minuter i kallt vatten innan den kan användas och ”aktiveras”.

100% BPA-fri.
Art: 142197

Videoklipp