Tommee Tippee Explora Drickmugg Straw Cup 260ml Blå
Tommee Tippee Explora Drickmugg Straw Cup 260ml Blå

Tommee Tippee Explora Drickmugg Straw Cup 260ml Blå

Alltid lågt pris!
99 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Tommee Tippee Explora Drickmugg Straw Cup 260ml Blå är en rymlig drickmugg med praktiskt sugrör för de små. Muggen rymmer hela 260 ml och är smidig att ha med på utflykter eller vid aktiviteter. Ett aktivt barn har behov av att dricka mer och med denna mugg blir det enkelt och roligt att öka vätskeintaget. Flaskan är isolerad och håller drycken kall och god en varm sommardag.

Ett uppfällbart sugrör gör det lätt och roligt för barnet att dricka. Detta sugrör fälls ner efter användning för att skydda det från smuts och bakterier.

Flaskan består av två delar och är på så vis lätt att diska och hålla fräsch. I denna serie finns fler färger och mönster, alla delar går att kombinera med varandra och du kan skapa en personlig flaska som känns igen tydligt i mängden. Produkten är helt BPA-fri.

Färg: Blå

Mått: 7x7x16 cm

Material: Polypropen
Art: 520738

Varumärke

Tommee Tippee

Hos Jollyroom hittar du ett brett utbud av Tommee Tippee babyprodukter. Deras varumärke är både välkänt och erkänt runt omkring i hela världen och i deras sortiment hittar du allt för den första tiden. Nappar, flaskor, haklappar, hygienprodukter och mycket mer!

Se mer från Tommee Tippee »