NUK Diskmedel för Nappflaskor & Dinappar

NUK Diskmedel för Nappflaskor & Dinappar

1 Omdömen
Alltid lågt pris!
69 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

NUK Diskmedel för Nappflaskor & Dinappar är ett skonsamt och miljövänligt diskmedel, speciellt framtaget för babyprodukter.
Rengöringsmedlet är baserat på naturliga ingredienser, fritt från parfym och färgmedel. NUK Diskmedel är speciellt effektivt mot mjölkprotein, fruktkött och juicerester. I naturen hjälper enzymer till med att bryta ner proteiner och det är precis så detta diskmedel fungerar. De naturbaserade enzymerna söker sig till mjölkresterna, bryter ner mjölkproteinet och avlägsnar dem från ytan. Diskmedlet används precis som ett vanligt diskmedel och sköljs snabbt och enkelt ur.

Volym: 380 ml

Innehåller: Mindre än 5% anjoniska tensider, nonjoniska tensider, enzymer, natriumformiat, kaliumsorbat
Art: 126250

Varumärke

NUK

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av NUK. NUK erbjuder ett brett sortiment av babyprodukter inom flera områden bland annat nappflaskor i många modeller, nappar, badtillbehör, hygienartiklar m.m. Alla nappar har den unika NUK-formen som underlättar en hälsosam utveckling av barnets munhåla.

Se mer från NUK »

Omdömen

  • 2015-10-11
    Den här diskmedlet gör verkligen underverk på nappflaskorna 🍼💎✨ Trodde först inte att den skulle vara större skillnad på vanlig diskmedel och denna men blev väldigt överraskad att denna diskmedel gjorde nappflaskorna som nya. Den tar bort fettet som annars fastnar på insidan av nappflaskan och gör att nappflaskorna inte blir matta inifrån.