NUK Drickpipsflaska First Choice 150 ml, Blå

NUK Drickpipsflaska First Choice 150 ml, Blå

Alltid lågt pris!
99 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

Drickpipsflaskan First Choice från NUK är en praktisk flaska i snygg och smart design, som förenklar övergången till självständigt drickande. Den medföljande pipen är spillfri, andra pipar finns att köpa separat! Flaskan är tillverkad i tålig termoplastisk elast och har ergonomiska handtag med anti-slip-behandling som ger ett stabilt och säkert grepp.

NUKs Anti-Colic Air System balanserar vakuumet i flaska och hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft.

Drickpipen är mjuk och tålig mot bett. Flaskans öppning är extra bred och har skruvring, förslutningslock och skyddskåpa, som ser till att inget läcker ut. Flaskans alla delar är enkla att ta isär, vilket gör den enkel att rengöra. Den tål även att frysas in.

Passar ihop med andra First Choice-produkter från NUK!

Rekommenderad ålder: Från 6 månader.

Volym: 150 ml.

Material: Drickpip i silikon, flaska i polypropylen. Fri från bisfenoler, ftalater och PVC.

Färg: Blå.
Art: 680122

Varumärke

NUK

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av NUK. NUK erbjuder ett brett sortiment av babyprodukter inom flera områden bland annat nappflaskor i många modeller, nappar, badtillbehör, hygienartiklar m.m. Alla nappar har den unika NUK-formen som underlättar en hälsosam utveckling av barnets munhåla.

Se mer från NUK »