-18%

NUK First Choice Drickpipsflaska 150 ml, Beige

89 kr 109 kr Du sparar: 20 kr (-18%)
Tillfälligt slut Bevaka produkt

Beskrivning

Drickpipsflaskan First Choice från NUK är en praktisk flaska i snygg och smart design, som förenklar övergången till självständigt drickande. Den medföljande pipen i TPE är bittålig och har en skåra som gör att vätskan kommer av sig själv. Andra pipar finns att köpa separat! Flaskan är tillverkad i tålig termoplastisk elast och har ergonomiska handtag med anti-slip-behandling som ger ett stabilt och säkert grepp.

NUKs Anti-Colic Air System balanserar vakuumet i flaska och hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft.

Drickpipen är mjuk och tålig mot bett. Flaskans öppning är extra bred och har skruvring, förslutningslock och skyddskåpa, som ser till att inget läcker ut. Flaskans alla delar är enkla att ta isär, vilket gör den enkel att rengöra. Den tål även att frysas in.

Passar ihop med andra First Choice-produkter från NUK!

Rekommenderad ålder: Från 6 månader.

Volym: 150 ml.

Material: Drickpip i TPE, flaska i polypropylen. Fri från bisfenoler, ftalater och PVC.

Färg: Beige.
Art: 712544

Varumärke

NUK

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av NUK. NUK erbjuder ett brett sortiment av babyprodukter inom flera områden bland annat nappflaskor i många modeller, nappar, badtillbehör, hygienartiklar m.m. Alla nappar har den unika NUK-formen som underlättar en hälsosam utveckling av barnets munhåla.

Se mer från NUK »