Fri frakt -10%
Nuna Leaf Babysitter med Elektriskt Motor, Twilight
Nuna Leaf Babysitter med Elektriskt Motor, Twilight
Nuna Leaf Babysitter med Elektriskt Motor, Twilight

Nuna Leaf Babysitter med Elektriskt Motor, Twilight

2 514,50 kr 2 794 kr Du sparar: 279,50 kr (-10%)
1 KVAR Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Nuna Leaf är en modernt designad babysitter som sticker ut. Den sätts i rörelse av en lätt knuff och gungar i tysthet, vilket innebär att inga batterier krävs.

Med sitt mjuka och naturliga vaggande kan ditt barn slappna av utan att bli störd. Rörelsen fortsätter i drygt 2 minuter efter den lätta knuffen. Om så önskas kan svängmekanismen låsas, för att låta ditt barn sitta stilla i en bekväm babysitter.

Du får även med Nuna Leafs praktiska motor. När du fäster motorn på babysitterns fot med ett enkelt klick kan du låta babysittern gunga själv i sex olika valbara hastigheter som lugnar ditt barn.

Med användarvänlig kontrollpanel styr du motorns hastighet genom ett enkelt knapptryck för att höja eller sänka hastigheten. Med följer en mikro-USB-kabel som fungerar till både vägguttag och laddare för extrabatteri (laddare ingår ej).

Klicka dig in på respektive produkt för mer information!
Art: 904859

Varumärke

Nuna

Hos Jollyroom hittar du ett brett sortiment av Nuna som bygger på ett ensamt löfte: att barn- och babyprodukter ska underlätta jobbet för en ny förälder, så att tiden som småbarnsförälder blir trivsam. I sortimentet finns bland annat populära babysittern Nuna LEAF™.

Se mer från Nuna »