Rätt Start Babysitter Mumin

Rätt Start Babysitter Mumin

Alltid lågt pris!
699 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • Öppet köp - 365 dagar att returnera julklapparna

Beskrivning

Rätt Start Babysitter Mumin är en babysitter i mjuk plysh för spädbarn. I Rätt Starts Babysitter kan barnet på ett naturligt sätt stimulera sin motorik och balans genom rofyllt gungande. Den roliga lekbågen med mjuka färgglada skallerdockor stimulerar barnets syn, hörsel och finmotorik. Babysittern kan enkelt regleras i flera lägen från sittande till liggande och är viks lätt ihop och tas med. Babysittern rekommenderas för barn som ännu inte lärt sig att sitta upprätt utan stöd.

VIKTIGT: Spara förpackningen för framtida referens. Läs bruksanvisningen noga före användning.

Lämna aldrig ditt barn utan tillsyn i babysittern. Ställ inte babysitten på bord eller annan upphöjd yta. Använd alltid selen.
Art: 406771

Varumärke

Rätt Start

Svenska Rätt Start är ett företag som tillverkar babyprodukter som är praktiska, säkra med motiv av härliga kända karaktärer! Upplev Mumintrollens underbara värld i jättefina sänglakan, var aktiv i ett babygym med charmiga Pingu eller mys med en skallra av Spöket Laban. Hos oss på Jollyroom hittar du också den roliga karaktären Tummen och världens starkaste björn Bamse med hans vänner. Beskow. Vi erbjuder ett fantastiskt sortiment med härliga leksaker och babyprodukter!

Se mer från Rätt Start »