Fisher-Price Potta Ducky Fun 3-In-1
Fisher-Price Potta Ducky Fun 3-In-1
Fisher-Price Potta Ducky Fun 3-In-1

Fisher-Price Potta Ducky Fun 3-In-1

649 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Med denna praktiska anka från Fisher-Price blir det enkelt och roligt att lära sig gå på pottan! När barnet sätter sig ner spelar ankan en melodi och kvackar glatt för att uppmuntra barnet. Pottan har en löstagbar innerpotta som lätt tas ut och rengörs samt ett extra stänkskydd som ser till att inget hamnar utanför pottan.

När barnet blir äldre kan man ta den avtagbara pottringen och fästa på en riktig toalettsits för att säkerställa att barnet sitter bekvämt och säkert. Pottan kan även stängas och användas som en fotpall när det är dags att tvätta händerna. Denna användbara anka kommer vara en rolig hjälpreda för ditt barn under alla toabesök!
Art: 833435

Information

Batterikrav 3 st. AA-batterier (ingår ej)
Maxvikt (kg) 45,4

Varumärke

Fisher-Price

Fisher-Price har sedan 30-talet tillverkat roliga barn- och babyleksaker och deras produkter har varit en självklarhet i barnrummen i flera generationer. De erbjuder stimulerande och utvecklande produkter för barn i alla åldrar med allt från aktivitetsleksaker och mjukisdjur till skallror och barnkläder. På Jollyroom har vi ett brett utbud av Fisher-Prices fantastiska produkter som hör hemma i varje barns rum!

 

Se mer från Fisher-Price »