Motorola MBP16 Babyvakt

Motorola MBP16 Babyvakt

2 Omdömen
449 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
 • Nordens största barn- & babybutik
 • Prisgaranti
 • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
 • Fri frakt över 1000 kr
 • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Motorola Babyvakt MBP 16 är en lättanvänd babyvakt med tvåvägskommunikation och vaggvisor. Babyvakten är digital med LCD-skärm och har ett kristallklart ljud.

Motorola MBP 16 mikrofon är extra ljudkänslig och reagerar på minsta ljud från din bebis. Babyvakten larmar med både ljud och varningslampor. Via LCD-skärmen kan du bland annat se rummets temperatur, batterinivå på föräldraenheten och volym. MBP 16 har också en inbyggd walkie-talkie som möjliggör tvåvägs-kommunikation. Räckvidden är 300 meter och tack vare det smidiga bältesclipet på föräldraenheten kan du röra dig fritt och ändå ha full kontroll på din bebis.

Babyenheten kopplas in till eluttaget med en AC-adapter medan föräldraenheten drivs av ett uppladdningsbart NiMH-batteri. Mysig nattlampa och en termometer som hjälper dig ha koll på temperaturen i bebisens rum. Och ifall din bebis har svårt för att komma till ro kan du spela en av de fem olika vaggvisorna som finns att tillgå.

- 1.8 GHz DECT säker dect teknologi.
- Krypterad sändning.
- Upp till 300m räckvidd med avståndsvarning.
- Termometer.
- Tala med barnet funktion (tvåvägskommunikation).
- Nattlampa.
- Batteritid på 14 timmar.
Art: 118360

Varumärke

Motorola

Motorola är ett välkänt amerikans elektronikföretag som grundades 1928. Hos Jollyroom finner du Motorolas kvalitativa babyvakter.

Se mer från Motorola »

Omdömen

 • 2016-09-06
  Mycket bra ljudkänslighet och mysig orange nattlampa. Ett minus är den runda knappen i mitten som ofta krånglar. Det är svårt att hitta rätt knapp och sätta på/stänga av de olika enheterna.
 • 2015-10-09
  Mycket bra ljudsensor. Bra räckvidd. Ett plus är alla olika melodier