Philips Avent

Philips Avent SCD734 DECT Babyvakt, Vit/Blå

Fri frakt
3 KVAR
3 KVAR
1 735 kr
Lägg i varukorgen

 

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

 

SE_CMS_varumärke_produktvyn_PhilipsAvent.png

Beskrivning

SCD 734 är en babyvakt från Philips Avent som ger dig en väldigt tillförlitlig anslutning för ditt barn. Den använder sig av DECT-teknologi (Digital enhanced cordless telecommunications). Det gör babyvakten störningsfri, den tar alltså inte upp störningar från exempelvis andra babyvakter och mobiltelefoner och ser till att du får kristallklart ljud. Med datakryptering får du en säker och privat anslutning, så att du är den enda personen som hör ditt barn, du kan även prata till ditt barn genom babyvakten.

Med den här får du flera praktiska funktioner som temperaturreglage och vaggvisor. Den har dessutom ett särskilt nattläge med en nattlampsprojektor med stjärnor. Den har dessutom en dockningsstation för smidig laddning.

Babyvakten har en räckvidd på 330 meter utomhus och upp till 50 meter inomhus, den varnar dig när du befinner dig utom räckhåll. Du kan välja om du vill använda sladd eller trådlöst med batterier, vid det senare har den babyvakten en batteritid på upp till 24 timmar. Den har även ett smart Eco-läge som automatiskt reducerar den ström som krävs. Den drar mindre ström ju närmare enheterna är varandra.

Automatiskt kanalval: Ja.
Frekvensband: DECT.
Volymkontroll: Ja.
Tillbehör: 2 st. nätadaptrar, snabbstartsguide, användarhandbok, halsrem, laddningsställ.

Art: 883354

Kundbilder

Information

Batterikrav Föräldraenhet: 2 st. AA-batterier (ingår)
Babyenhet: 4 st. AA-batterier (ingår ej)