Fri frakt
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE
Beemoo Safe Säkerhetspaket DELUXE

Beskrivning


Beemoo Säkerhetspaket DELUXE är ett perfekt kit för att du och din familj skall kunna känna er säkra i hemmet. Säkerhetspaketet innehåller Beemoo Safe Kontaktskydd, dörrstopp, hörnskydd, skåpspärr, halksydd, starpaket hemsäkerhet, säkerhetsgrind rumsavdelare & lekhage samt två skåplås.

Beemoo Safe Kontaktskydd 6-pack Beemoo Safe Kontaktskydd är ett set som innehåller sex stycken kontaktskydd och en säkerhetsnyckel. Med kontaktskydd i kontakterna förhindrar du att ditt barn råkar komma åt kontaktuttaget. Skapa en tryggare, barnsäker hemmiljö med kontaktskydd. Med den smarta säkerhetsnyckeln blir det enkelt för dig som förälder att komma åt uttaget.

Material: Plast.
Färg: Vit.

Beemoo Safe Dörrstopp 2-pack Beemoo Safe Dörrstopp är ett set som innehåller två dörrstopp som hindrar små fingrar från att komma i kläm. Dörrstoppern stoppar dörren från att kunna stängas helt. Dörrskyddet placeras på yttre kanten av dörren och skyddar de små händerna.

Material: Plast/gummi.
Färg: Vit.


Beemoo Safe Hörnskydd 4-pack Beemoo Safe Hörnskydd är ett set som består av fyra hörnskydd i mjuk plast. Hörnskydd är bra att sätta på exempelvis bordskanter så att inte de små springer in med huvudet i ett vasst hörn. Hörnskydden fästs enkelt med små klisterlappar.

Material: Plast.

Beemoo Safe Skåpspärr 2-pack Beemoo Safe Skåpspärr är ett säkerhetslås som du fäster på exempelvis köksskåpen eller lådorna för att inte de små barnen ska öppna dem. Förhindrar att barnen klämmer sin små fingrar i luckorna. Skåpspärren är mycket enkel att montera, inga skruvar eller verktyg behövs.

Material: Plast.
Färg: Vit.

Beemoo Safe Skåplås Slider Beemoo Safe Skåplås Slider är ett skåplås som håller skåpsluckorna stängda. Med skåplås kan du undvika att små barnhänder blir klämda eller att porslin trillar ut ur skåpen när barnen är där och härjar. Beemoo Safe Skåplås är riktigt enkel att fästa och enkel att ta av med hjälp av en glidknapp, men bara för vuxna då såklart!

Material: Plast.
Färg: Vit.


Beemoo Safe Halkskydd Korta Beemoo Safe Halkskydd Korta är ett set med halkskydd i form av remsor som man fäster på golvet i duschen eller i badet. Dessa antihalk-strips är ett måste för att undvika att halka i duschen och barnsäkra ditt hem.

Paketet innehåller 12 st straps.
Mått: 20 x 2 cm.

Beemoo Safe Skåplås 2-pack Beemoo Safe Skåplås är ett säkerhetsspärr som du fäster på exempelvis köksskåpen eller lådorna för att inte de små barnen ska öppna dem. Förhindrar att barnen klämmer sin små fingrar i luckorna. Skåpspärren är mycket enkel att montera, inga skruvar eller verktyg behövs.

Material: Plast.

Beemoo Safe Startpaket Hemsäkerhet Beemoo Safe Säkerhetsset Baby är ett set som innehåller allt du behöver för att barnsäkra ditt hem. Setet innehåller ett skåpslås för hörnskåp, en skåpspärr för exempelvis köksskåp, kantskydd, dörrstopper, kontaktskydd, en multispärr som kan användas både runt kanter och på skåp, en toalettlocksspärr och säkerhetsknoppar till spisen. Med dessa smarta hemsäkerhetsprodukter kommer du skapa en tryggare hemmiljö för ditt barn.

- Skåplås hörnskåp.
- Skåpspärr köksskåp.
- Kantskydd.
- Dörrstopper.
- Kontaktskydd.
- Multispärr.
- Toalettlockslås.
- Säkerhetsknoppar till spisen.

Material: Plast.

Beemoo Safe Rumsavdelare 5 är en trygg och lättmonterad säkerhetsgrind som håller ditt barn på säkert avstånd från eldstaden eller grillen. Kamingrinden är utformad i fem sektioner varav en dörr och fyra väggfästen.

Grinden är smidig att hantera och du kan själv välja vart du vill placera grindöppningen. Grinddörren är barnsäker men som vuxen är det ändå smidigt att öppna den med ett enhandsgrepp. Fyra väggfästen samt skruvar och pluggar medföljer så att säkerhetsgrinden står stabilt fastskruvad i väggen.

Rumsavdelaren kan användas på ett flertal platser i ditt hem, exempelvis i breda dörröppningar, framför grillen eller kaminen, oavsett om det är vid raka sträckor eller i ett hörn. Vid mindre avstånd kan sektioner plockas av. Alla sektionerna kan formas efter önskemål som du sedan låser på plats genom att skruva åt lederna. Grinden bör placeras med ett avstånd på 75 cm från kaminen för att inte bli varm eller att ditt barn ska kunna sträcka sina armar genom grindgallret och nå kaminen.

Höjd: 75 cm.
Bredd på de fyra vanliga sektionerna: 58 cm.
Bredd dörrsektion: 60 cm.
Bredd dörröppning: 42,5 cm.
Bredd väggfästessektion: 11 cm.

För mer information om de enskilda produkterna, klicka in på dem här bredvid!
Art: 901289

Varumärke

Beemoo

Beemoo erbjuder smarta och stilrena produkter för den aktiva familjen. De har ett stort utbud av barnvagnar, åkpåsar, resesängar och hoppgungor som är kända för sin höga kvalitet. Hos Jollyroom finns Beemoos funktionella produkter som förutom att vara snygga också underlättar livet för småbarnsfamiljer.

Se mer från Beemoo »