Fri frakt
BabyBjörn Active Bärsele Mesh, Vit
BabyBjörn Active Bärsele Mesh, Vit
BabyBjörn Active Bärsele Mesh, Vit
BabyBjörn Active Bärsele Mesh, Vit

BabyBjörn Active Bärsele Mesh, Vit

Alltid lågt pris!
1 195 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Babybjörn Bärsele Active Mesh står för maximal komfort och lätt luftighet i perfekt samverkan. Den är tillverkad av ett avancerat 3D-nät som andas och leder bort värme och fukt. Extrautrustad med ett bekvämt stöd för ländryggen som avlastar och ger stabilitet. Utvecklad i samarbete med medicinsk expertis för att vara optimal för det nyfödda barnet. Lätt att ta på och av på egen hand. Alla justeringar görs bekvämt på framsidan. Ger rätt stöd åt barnets huvud, rygg och höfter redan från födseln. Huvudstödet är justerbart och kan vikas ner så att barnet kan bäras framåtvänt när hon eller han är lite äldre och kan hålla huvudet uppe själv.

Färg: Vit.

Obs! Baby Björns bärselar genomgår för tillfället ett namnbyte från "Synergy" till "Active Mesh". Produktnamnen på förpackningarna kan därför skifta.

Svårt att välja bärsele? Gör BabyBjörns test och finn rätt bärsele för dig och ditt barns behov. Följ länken nedan:

http://www.babybjorn.se/barseleguide/

Se även Babybjörns övriga sortiment för barn och baby:
Babybjörn resesängar
Babybjörn bärselar
Babybjörn babysitters
Babybjörn mata
Art: 109394

Videoklipp

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »