Oeko-Tex
BabyBjörn We Bärsele Air Mesh, Svart
BabyBjörn We Bärsele Air Mesh, Svart
BabyBjörn We Bärsele Air Mesh, Svart

BabyBjörn We Bärsele Air Mesh, Svart

Alltid lågt pris!
949 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

BabyBjörn Bärsele We Air Mesh är en multifunktionell bärsele för mage och rygg som ger rätt stöd för det växande barnets huvud, rygg och höfter. Det finns fyra olika sätt att bära barnet på mage och rygg – det är enkelt och bekvämt i alla lägen. Selen har ett särskilt läge för nyfödd, möjlighet till inåtvänt bärande samt ryggbärande.

Med Bärsele We Air behöver du inte oroa dig för att det ska bli för varmt. Det smidiga, följsamma materialet i mesh andas och gör det luftigt och svalt för er båda. Det är mjukt mot barnets hud samtidigt som det är mycket slitstarkt och klarar tuff användning och daglig maskintvätt. Bärselen torkar dessutom mycket snabbt efter tvätt. Hela bärselen är Öko-Tex-godkänd vilket betyder att den inte innehåller några hälsofarliga och allergiframkallande ämnen.

BabyBjörn Bärsele One är en ergonomisk bärsele med maximal komfort för både bäraren och barnet. Justerbar design gör det möjligt att anpassa selen så att den sitter bra på just dig. Rejält vadderade axelband och avlastande midjebälte.

Bärsele We Air kan du använda under lång tid. Direkt från födseln (min 3,5 kg) utan något spädbarnsinlägg och ända upp till ca 3 år (max 15 kg). Utvecklad i nära samarbete med ledande barnläkare, precis som BabyBjörns övriga bärselar.

Bärsele We Air är enkel att använda själv i alla lägen. Den har ett särskilt höjdläge för att du ska bära din nyfödda på bästa sätt – högt upp på bröstet i inåtvänd position, hjärta mot hjärta. Från 12 månader kan du också bära på ryggen. Det är enkelt och säkert att sätta barnet på ryggen utan hjälp.

Med Bärselen får du och ditt barn total komfort under hela användningstiden. Genomtänkt ergonomisk design med avlastande midjebälte och vadderade, formsydda axelband. Mjukt och skönt för ditt barn med vadderad sits, utåtvridna sömmar och justerbar bredd för benställningen. Dessutom stadigt och justerbart huvudstöd som kan vikas ner när barnet bärs utåtvänt.

Bärsele We Air är enkel att använda i alla lägen. Du tar lätt på och av bärselen själv, utan hjälp. Den har endast ett fåtal spännen att knäppa och är enkel att justera för rätt passform. Även när du vill bära ditt barn på ryggen. Bärselens framsida är också öppningsbar så att du enkelt och snabbt ska kunna ta upp barnet när hen har somnat i bärselen.

Rekommenderad ålder: 0-3 år. Min 3,5 kg/53 cm - max 15 kg/100 cm.
Obs! Min. ålder utåtvänt läge: 5 månader. Maxvikt i utåtvänt läge: 12 kg.

Material: Mesh 100 % Polyester
Midjebältets foder 100 % Polyester
Skydd för benställningsblixtlås 100 % Bomull

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. tvättas separat. använd ett skonsamt tvättmedel utan blekmedel.

Testat och säkert: Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. Garanterat fria från hälsofarliga ämnen. Uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter.

Bärsele We Air uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard, EN 13209-2:2005 och ASTM F2236.

Färg: Svart.

Babybjörn har många olika bärselar att välja mellan. För att hjälpa till i ditt val har Babybjörn tagit fram en guide som jämför alla deras modeller. Se här!
Art: 601053

Varumärke

BabyBjörn

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av BabyBjörns barnprodukter. BabyBjörn är ett svenskt familjeföretag men deras produkter finns idag över hela världen. BabyBjörn strävar efter att göra vardagslivet enklare för småbarnsfamiljer genom att utveckla säkra och innovativa produkter av högsta kvalitet för barn upp till tre år. Hos oss finns allt från BabyBjörns bärselar och resesängar till deras babysitters.

Se mer från BabyBjörn »