Tiny Travel Light Bärsele
Tiny Travel Light Bärsele
Tiny Travel Light Bärsele
Tiny Travel Light Bärsele
Tiny Travel Light Bärsele

Tiny Travel Light Bärsele

1 Omdömen
Alltid lågt pris!
169 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Tiny Travel Bärsele Light är en smidig och lättanvänd bärsele som går utmärkt att använda både inomhus och utomhus. Bärselen är lätt och går lätt att rulla ihop och stoppa ned i exempelvis handväskan. Det går lika bra at bära ditt barn både framifrån och på din rygg. När du vill bära ditt barn mot bröstet går det enkelt och utan hjälp att spänna fast selen och sätta ditt barn på plats.

Tiny Travel Light är även utrustad med det viktiga huvudstödet som ger ditt barn det stöd det behöver för att skydda nacken. Fäll ut huvan och från selen och spänn fast den på knapparna på ovansidan av axelbanden. De vadderade axelbanden samt midjebältet ger en skön avlastning för din rygg och dina axlar.

Rekommenderad ålder: 6–36 månader.
Maxvikt: 6,5–15 kg.

Material: Ytterdel i nylon, fodring i 100 % polyester.
Tvätt: Maskintvätt 30˚C.

Färg: Beige.
Art: 518070

Varumärke

Tiny Travel

På Jollyroom finner du praktiska tillbehör för barnvagnen från Tiny Travel . Tiny Travel tillverkar universala regnskydd och insektsnät till din barnvagn eller cykelstol.

Se mer från Tiny Travel »

Omdömen

  • 2016-05-02
    bra sele för pengarna. lätt att ta på och av. tar liten plats i väskan som följer med. tycker den funkar kanon att ha i bilen när man ska in och handla och så.