Baby K'tan Breeze Bärsjal, Svart
Baby K'tan Breeze Bärsjal, Svart

Baby K'tan Breeze Bärsjal, Svart

Alltid lågt pris!
479 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Baby K'tan Bärsjal Bomull är mjuk bärsjal i hälfen naturlig bomull och hälften andningsbart mesh med en innovativ design som är en korsning mellan bärsjal och bärsele. K’tan Bärsjal erbjuder både bärsjalens och bärselens förelar och positioner och mer därtill. Bärsjalen är mjuk och lätt att använda, och du kan bära ditt barn (3,5-16 kg) i fem olika positioner.

Sjalen är av mjuk naturlig bomull som andas och är fri från azofärgämnen. Materialet skapar en bekväm och säker ficka för barnet, och den extra delen tyg som medföljer ger säkerhet till ditt barn och stöd för din rygg och dina axlar. Baby K’taan finns i storlekarna XS, S, M, L och XL och är normala i storlekarna, har du S på vanliga tröjor så ska du ha det på Baby K’taan också. Är du mellan storlekar rekommenderas att välja den mindre.

Kvinnor (klänning)
upp till 36=X-Small
36-38=Small
40-42=Medium
44-46=Large
48-52=X-Large

Män (kavaj)
upp till 48=Small
49-52=Medium
53-56=Large
58-60=X-Large

Material: 50 % bomull, 50 % mesh.

Färg: Svart.
Art: 408319

Varumärke

Baby K'tan

På Jollyroom finner du ett stort utbud av Baby K'tan. Baby K’tan är företaget som tillverkar innovativt designade bärsjalar som är smidiga att använda. Bärsjalarna håller en hög kvalitet och är designade för att stärka bandet mellan förälder och baby.  

Se mer från Baby K'tan »