Babylonia BB-Tai Bärsjal, Grey Violet

Babylonia BB-Tai Bärsjal, Grey Violet

Alltid lågt pris!
799 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Babylonia BB-Tai, Grey Violet är en kombination av bärsjal och bärsele, utvecklad för att passa moderna föräldrars kvar på enkelhet, bekvämlighet, mångsidighet och ergonomi.
I BB-Tai kan barnet bäras mage mot mage men också på höften eller på ryggen. BB-Tai är ett mycket bra alternativ för den som vill bära barn bekvämt på ryggen, både i hemmet och ute i skogen på vandring.
Amning fungerar utmärkt i BB-Tai. Amningen blir diskret och med bra avlastning för mamman.

BB-Tai erbjuder lång användningstid. Med babyinsatsen som medföljer varje BB-Tai kan ett nyfött barn bäras ergonomiskt från första dagen. Samtidigt kan BB-tai användas för att bära större barn bekvämt, maxvikten är hela 20 kg vilket betyder att samma bärsele kan användas för att bära t ex en 4-åring på ryggen under en vandring.
BB-Tai kan används för nyfödd (lägsta vikt 2,5 kg) och upp till 20 kg.

En storlek passar alla.

Material: 100% Ekologisk Bomull
Art: 593939

Videoklipp

Varumärke

Babylonia

Jollyroom erbjuder ett stort utbud av Babylonia bärsjalar och smycken! Babylonia är ett belgiskt företag som tillverkar moderna bärsjalar med olika funktioner och smycken. Tanken med sjalarna är att göra livet enklare för föräldrar och samtidigt tillgodose barnets behov av närhet och motorisk utveckling. Sjalarna har olika funktioner beroende på modell och finns i många olika modeller och färger.

Se mer från Babylonia »