Eko
Babylonia BB-Tai Eko Bärsjal, Bold
Babylonia BB-Tai Eko Bärsjal, Bold
Babylonia BB-Tai Eko Bärsjal, Bold
Babylonia BB-Tai Eko Bärsjal, Bold

Babylonia BB-Tai Eko Bärsjal, Bold

795 kr
3 KVAR Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Babylonias BB-Tai är en kombination av bärsjal och bärsele, utvecklad för att leva upp till moderna föräldrars krav på enkelhet, bekvämlighet, mångsidighet och ergonomi.

I BB-Tai kan barnet bäras mage mot mage men också på höften eller på ryggen. BB-Tai är ett mycket bra alternativ för den som vill bära barn bekvämt på ryggen, både i hemmet och ute i skogen på vandring. Även amning fungerar utmärkt i BB-Tai. Amningen kan vid behov utföras på ett diskret sätt och bärsjalen ger god avlastning för mamman.

BB-Tai erbjuder lång användningstid. Med babyinsatsen som medföljer varje BB-Tai kan det nyfödda barnet bäras ergonomiskt från första dagen. Det integrerade huvudstödet kan vikas upp för att stödja ett sovande barns huvud. Samtidigt kan BB-Tai användas för att bära större barn bekvämt; då maxvikten är hela 20 kg kan samma bärsele användas för att bära t.ex. en 4-åring på ryggen under en vandring. Eftersom BB-Tai ger bra stöd över midja och höfter på den som bär kan barnet bäras på ett bekvämt sätt under längre perioder.

- En storlek passar alla

Rekommenderad ålder: Från 0 månader.
Rekommenderad vikt: 2,5–20 kg.

Material: 100 % ekologisk bomull.
Art: 732482

Varumärke

Babylonia

Jollyroom erbjuder ett stort utbud av Babylonia bärsjalar och smycken! Babylonia är ett belgiskt företag som tillverkar moderna bärsjalar med olika funktioner och smycken. Tanken med sjalarna är att göra livet enklare för föräldrar och samtidigt tillgodose barnets behov av närhet och motorisk utveckling. Sjalarna har olika funktioner beroende på modell och finns i många olika modeller och färger.

Se mer från Babylonia »