Babylonia

Babylonia BB-Tai Eko Bärsjal, Ornate Blue

Eko
7 KVAR
7 KVAR
895 kr
Lägg i varukorgen

 

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

 

Beskrivning

Babylonias BB-Tai är en kombination av bärsjal och bärsele, utvecklad för att leva upp till moderna föräldrars krav på enkelhet, bekvämlighet, mångsidighet och ergonomi.

I BB-Tai kan barnet bäras mage mot mage men också på höften eller på ryggen. BB-Tai är ett mycket bra alternativ för den som vill bära barn bekvämt på ryggen, både i hemmet och ute i skogen på vandring. Även amning fungerar utmärkt i BB-Tai. Amningen kan vid behov utföras på ett diskret sätt och bärsjalen ger god avlastning för mamman.

BB-Tai erbjuder lång användningstid. Med babyinsatsen som medföljer varje BB-Tai kan det nyfödda barnet bäras ergonomiskt från första dagen. Det integrerade huvudstödet kan vikas upp för att stödja ett sovande barns huvud. Samtidigt kan BB-Tai användas för att bära större barn bekvämt; då maxvikten är hela 20 kg kan samma bärsele användas för att bära t.ex. en 4-åring på ryggen under en vandring. Eftersom BB-Tai ger bra stöd över midja och höfter på den som bär kan barnet bäras på ett bekvämt sätt under längre perioder.

- En storlek passar alla

Rekommenderad ålder: Från 0 månader.
Rekommenderad vikt: 2,5–20 kg.

Material: 100 % ekologisk bomull.

Art: 732483

Kundbilder