Babylonia Tricot-slen Bamboo Bärsjal, Warm Sand
Babylonia Tricot-slen Bamboo Bärsjal, Warm Sand
Zooma

Babylonia

Babylonia Tricot-slen Bamboo Bärsjal, Warm Sand

5 KVAR
5 KVAR
549 kr
Lägg i varukorgen

 

  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • 365 dagars öppet köp

 

Beskrivning

Tricot-slen Bamboo från Babylonia är en lång elastisk bärsjal för bästa komfort. Den är mångsidig, mjuk och mysig, gjord av bambu. Det bästa valet för ett nyfött eller litet barn. Tricot-slen är enkel att lära sig knyta och gör det möjligt att bära barnet på många olika sätt. Det fungerar utmärkt att amma med barnet i bärsjalen. Den medföljande manualen visar grundknytningen och flera positioner för barnet.

Tricot-slen Bamboo används på BB-avdelningar och neonatalavdelningar runt om i landet för nyfödda barn, både fullgångna och för tidigt födda barn. Ingen lägsta vikt för barnet då den ergonomiska positionen gör att barnets rygg inte belastas. Därmed kan du bära ditt barn så länge du önskar, direkt från födseln.

Babylonia siktar främst på att producera ekologiska produkter. När det gäller bambu är det dock omöjligt att uppnå. Men låt er inte luras – bambu är ett klimatsmart alternativ till andra typer av material. Bambu växer fort och kräver inte lika mycket vatten som bomull. Bambu behöver dock genomgå en kemisk process för att bli till textil. Efter processen räknas inte materialet längre som bambu – utan är numera en viskos. Eftersom det inte längre är en naturlig fiber lever det inte längre upp de premisser som krävs för att ett material ska räknas som ekologisk produkt – även om bambun varit ekologisk odlad.

Babylonia har vid infärgningen använt sig av giftfria och GOTS-godkända material.

En storlek passar alla.
Rekommenderad ålder: Från nyfödd–3 år.
Maxvikt: 15 kg.

Material: Material: 100% viskos gjort av bambu.
Tvättråd: 40°C.

Art: 719602

Kundbilder