Bärsjalar

Med en bärsjal håller du babyn nära samtidigt som det är bekvämt för både dig och barnet. I vårt sortiment finner du en mängd snygga och praktiska bärsjalar i ergonomiska modeller och utföranden. varav flera bäst i test-modeller. Välj mellan ett stort utbud av bäst-i-test bärsjalar från varumärken som Babylonia, Baby K'tan, Ergobaby och Cybex!
74 träffar.

Praktiska och behagliga bärsjalar för dig och ditt barn

En bärsjal är ett riktigt smart sätt att bära ditt barn på. Att ha barnet så nära sin egen kropp skapar trygghet hos barnet, och hjärtslagen från föräldern påminner om tiden i magen och lugnar barnet. Babyns första tid handlar mycket om att vänja sig vid sin omgivning, och det faktum att du som mamma eller pappa kan bära barnet nära samtidigt som du har dina händer fria är ju kanon! För en del bebisar är det helt okej att sitta i en babysitter, medan andra helst vill bli burna konstant. Vad är väl då bättre än en sjal som du enkelt sveper runt både dig och ditt barns kropp när du måste utföra lite hushållsarbete? Det blir win-win för er bägge!

En ergonomisk bärsjal är inte bara ett bra sätt att bära barnet på, utan det är också ett praktiskt sätt att transportera barnet på. Utöver det är den riktigt bekväm för både dig och ditt barn, då den fördelar vikten över större delar av kroppen så att belastningen inte blir för stor.

Hitta din nya bärsjal hos oss på Jollyroom

Oavsett om du söker en elastisk bärsjal till din baby eller om det kanske frestar med en ringsjal så hittar du det hos oss. Vi har bärsjalar som är Oeko-Tex-certifierade och tillverkade i ekologisk bomull, så att du kan vara säker på att det är hållbara och användarvänliga material som används. Några bärsjalar är till och med tillverkade i härlig naturlig bambu. Vi säljer självklart bärsjalar från kvalitetsmärken som Baby K’tan, Babylonia och Aldoria, garanterat till ett bra pris och har även 365 dagars öppet köp.

Är du på jakt efter annan smart utrustning till barnens första levnadsår har vi också ett stort urval av babysitters, lekfiltar och lekhagar som låter dig hålla ett öga på ditt barn oavsett om det är lek eller vila som står på agendan.