Fri frakt
Thule Bärstol Sapling Elite, Dark Shadow + Regnskydd
Thule Bärstol Sapling Elite, Dark Shadow + Regnskydd
Thule Bärstol Sapling Elite, Dark Shadow + Regnskydd

Thule Bärstol Sapling Elite, Dark Shadow + Regnskydd

Trustpilot
  • Nordens största barn- & babybutik
  • Prisgaranti
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Thule Bärstol Sapling Elite är en barnbärstol som gör att du nu enkelt kan ta med dig ditt barn på ryggen när ni ska på vandring. Den ser till att båda får det bekvämt under hela turen och ger dig en perfekt passform med hjälp av enkel justering i rygglängd och höftbältet. Detta gör att man enkelt kan turas om att bära utan problem.

I barnbärstolen finns ficka för vätskor, ett stort fack för enkel organisering där du får med dig det mesta och en ryggsäck som dessutom är avtagbar från bärstolen. Det finns två rymliga höftbältesfickor med dragkedja så att du kan ha de viktigaste sakerna nära till hands. Där kan du förvara den lilla spegeln som ingår så att du kan hålla ett öga på ditt barn då och då.

Med hjälp av stabiliseringsremmar kan du justera tyngdpunkten på ryggsäcken så att barnet kan komma närmare föräldern vilket gör det skönare att bära. Ditt barn kommer att ha det mycket bekvämt med en ryggpanel som ger stöd och andas så att ryggen håller sig sval, ergonomiskt säte i plysch, löstagbara fotstöd samt ett utfällbart solskydd som skyddar barnet från solens strålar.

Thule Regnskydd till Bärstol Sapling är ett regnskydd till din Thule Bärstol Sapling. Skyddet håller regnet borta från ditt barn och tar lite utrymme när det är hopvikt.

Skyddet har genomskinliga sidofönster och ett främre fönster som ger 360 graders skydd mot både väder och vind.

Skyddet är tillverkat av ripstop-nylon på 70 denier, vattentät polyuretanbeläggning och svetsade sömmar. Ett tåligt material som ser till att allt vatten hålls borta.

Logotypen på baksidan är en reflex vilket gör att du och ditt barn syns bättre i mörkare förhållanden.

Klicka dig in på produkterna för mer detaljerad information.
Art: 902312

Varumärke

Thule

På Jollyroom finner du ett stort utbud av sport- och cykelvagnar från Thule. Thule Chariot tillverkar smarta och snygga barnvagnar där du får fem barnvagnar i en. Allt utgår från en och samma vagn, med olika tillbehör som joggingset, skidset, vandringsset, cykelset eller promenadvagn. Du skiftar mellan användningsområdena på ett ögonblick och är redo för alla utmaningar!

Se mer från Thule »

Omdömen

Trustpilot