Bärselar & Bärsjalar

En bärsele eller bärsjal låter dig ha ditt barn tryggt och nära och samtidigt som det ger barnet ett bra stöd. Hos Jollyroom kan du hitta bärselar och bärsjalar i många fina och ergonomiska varianter, varav flera som vunnit bäst i test som både babyn och föräldrarna uppskattar. Bläddra bland produkter från varumärken som BabyBjörn, Ergobaby, Babylonia och UpSpring!
108 träffar.

Bärselar och bärsjalar – bekväma och praktiska bärlösningar för både barn och föräldrar

En bärsele eller bärsjal kan vara en mycket praktisk investering för småbarnsfamiljen. Med en bärsele eller en bärsjal har man ett snabbt, smidigt och oftast fullgott alternativ till barnvagnen, som man ju inte alltid har lust att släpa med sig, till exempel när man vill ta med sig barnen på en skogstur eller en dag på stranden.

Om man vill ännu längre ut i naturen, till exempel på en härlig tur på fjället, kan man köpa en mer robust och stabil bärstol som fungerar optimalt för både barnet och föräldern. Bärstolen är oumbärlig när du vill gå de verkligt långa turerna.

Vad du än väljer – bärsjal, bärsele eller bärstol – upptäcker du snart att både friluftsliv och familjeaktiviteter, och kanske till och med vardagen i stort, blir en hel del enklare. Lyckligtvis råder det knappast brist på olika modeller och designer på dagens barn- och babymarknad!
 

Hitta bärselen eller bärsjalen som passar dig och ditt barn

Här på Jollyroom har vi ett brett utbud av kvalitetssäkrade bärselar och bärsjalar som är bekväma och ergonomiska för både dig som förälder och för ditt barn. Här hittar du till exempel bäst i test-bärselar från Ergobaby, och självklart BabyBjörns ergonomiska och Oeko-Tex-certifierade bärselar, samt massvis av härliga bärsjalar från populära varumärken som Babylonia och Baby K’tan. Är din familj av den sportiga och naturälskande typen har vi naturligtvis också otroligt bra och funktionella bärstolar från märken som Thule och Chicco.

Här hittar du kort sagt allt vad bärselar och bärsjalar heter! Skulle du trots det få problem med att avgöra vilken bärsele eller bärsjal som passar dig och ditt barn bäst är det bara att kontakta vår kunniga och effektiva kundserviceavdelning via mejl eller telefon!

Happy shopping!