Kampanj25
Beemoo Happy Lära-Gå-Stol, Black
Beemoo Happy Lära-Gå-Stol, Black
Beemoo Happy Lära-Gå-Stol, Black

Beemoo Happy Lära-Gå-Stol, Black

5 Omdömen
Alltid lågt pris!
409 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
 • Prisgaranti
 • Nordens största barnbutik
 • Fri frakt över 1000 kr
 • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
 • 365 dagars öppet köp

25% rabatt på utvalda storsäljare med rabattkod: Kampanj25

Beskrivning

Beemoo Walkers Basic Black är en fin lära-gå-stol som gör att barnet kan ta sig fram själv. Gåstolen har ett aktivitetsbord där barnet stimuleras av ljud, ljus och rörelse. Gåstolens höjd går att justera för att passa barnets längd. Alla fyra hjulen är swivelhjul för att ditt barn lättare ska kunna ta sig fram. Klädseln är avtagbar och kan handtvättas. Mjuk sittdyna och testad enligt gällande EN standard och uppfyller kraven EN 1273, även gällande trappsäkerhet.

Rekommenderad ålder: Från 6 månader.

Max belastning: 12 kg.

Mått: H30 x B62 x D65 cm.

Vikt: 4,1 kg.

Färg: Svart och vit.

OBS! Färg på lekbordet kan variera.
Art: 466338

Produktspecifikation

Tvättråd Endast handtvätt

Varumärke

Beemoo

Beemoo erbjuder smarta och stilrena produkter för den aktiva familjen. De har ett stort utbud av barnvagnar, åkpåsar, resesängar och hoppgungor som är kända för sin höga kvalitet. Hos Jollyroom finns Beemoos funktionella produkter som förutom att vara snygga också underlättar livet för småbarnsfamiljer.

Se mer från Beemoo »

Omdömen

 • 2019-01-05
  Prisvärd och vi är supernöjd med den till vår dotter! Lätt att fälla ihop och ta med sig! Bra rörlighet och bromsar på den!
 • 2018-01-15
  Mycket omtyckt av Lilleman:)
 • 2017-12-11
 • 2017-12-09
  Värdelöst!! Väldigt svårt att få dit sittsitsen, plus att där man höjer och sänker, det går bara i ett läge, för den låser inte i alla lägen. Bara i det sista. Och det finns tre lägen på. Antingen är jag bara väldigt trög, eller klen. Men jag får inte själva knappen ned i skåran. Tråkigt när man köper något, och så går det inte att vända pga av när det är något som krånglat, som tex det här med sänkningen då. Och den går inte att köra så lätt, väldigt svårt att få den att gå framåt eller bakåt. Nästintill omöjligt.
 • 2016-04-21
  Vår bebis gillar inte att ligga på golvet, så för oss var denna guld värd! En liten kudde i stolen så kunde han sitta där när han var riktigt liten! Aktivitetsbordet går att ta bort så han kan ha sina egna favoriter på bordet ist. Dock når han inte ner till golvet än (iofs bara 5 mån). Vår var gul ist för turkos, snyggt!:)