b.box Blöjförvaring m. Skötdyna Mellow Lellow
b.box Blöjförvaring m. Skötdyna Mellow Lellow
b.box Blöjförvaring m. Skötdyna Mellow Lellow
b.box Blöjförvaring m. Skötdyna Mellow Lellow

b.box Blöjförvaring m. Skötdyna Mellow Lellow

Alltid lågt pris!
599 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Denna blöjförvaring med skötdyna är designad mer som är inredningsdetalj än som en mer traditionell blöjförvaring. Med sin stilrena design i läderliknande material passar den lika bra i vardagsrummet som i barnrummet, och kan med fördel användas till att förvara annat när ditt barn inte längre behöver blöjor, kanske för tidningar i vardagsrummet eller pyssel i barnrummet? Möjligheterna är många!

Förvaringslådan har plats för våtservetter och ungefär 12 blöjor, och har dessutom ett extra förvaringsfack i form av en utdragbar låda i botten av förvaringslådan. Både lådan och den medföljande skötdynan är lätta att göra rent med en fuktig trasa.

Mått blöjförvaring: 28 x 24 x 23 cm.
Mått skötdyna: 48 x 43 cm.

Material blöjförvaring: MDF, kartong och PU-läder.
Material skötdyna: Polyester.
Fri från ftalater, BPA och PVC.

Färg: Grå, gul och vit.

Blöjförvaring har dessutom vunnit brons i kategorin ”Favourite nursery décor product” i tidningen My Childs tävling Excellence Awards 2014!
Art: 660728

Varumärke

b.box

b.box är ett företag som tillverkar nytänkade och smarta babyprodukter som underlättar vardagen för småbarnsföräldrar. Företaget grundades år 2007 i Australien av bästa vännerna Monique Filer och Dannielle Michaels, och har sedan dess blivit en etablerad aktör på världsmarknaden. I deras sortiment finner du allt från nappflaskor och haklappar till deras välkända ”diaper wallet”. Hos oss på Jollyroom hittar du ett brett utbud av b.box älskade babyprodukter!

Se mer från b.box »