Chicco Febertermometer Easy Touch Infrared Panna

Chicco Febertermometer Easy Touch Infrared Panna

1 Omdömen
369 kr
4 KVAR Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Chicco Termometer Easy Touch Infrared Forehead är en smart och smidig infraröd termometer som läser av pannans temperatur. Mätning är över på några få sekunder och ett litet pipande gör det känt. Chiccos Easy Touch Termometer har kapacitet för att lagra 25 mätningar så att du kan göra jämförelser över tid för att förstå hur ditt barns febernivå ser ut. Om mätningen går över 36,5 grader ljuder ett feberalarm vilket gör det mycket lätt för barnet själv att förstå hur den fungerar.

Fördelen med en febertermometer som läser av temperaturen i pannan är att det är väldigt enkelt, framförallt på barn som inte gillar att få en termometer instoppad i örat eller munnen, det är hygieniskt och det ger en bra avläsning. Pannans temperatur har traditionellt ansetts vara en bra indikator på kroppens temperatur beroende av närheten till artären som leder till hjärnans kontrollcenter för kroppstemperat.

-Litiumbatteri, håller i fem år.
-Lagringsplats för 25 mätningar.
-Litiumbatterier med 5 års livstid.

Material: Plast.

Färg: Vit.
Art: 415675

Varumärke

Chicco

Chicco tillverkar hållbara barn- och babyprodukter i snygg italiensk design. De tillverkar produkter inom en mängd olika områden som barnvagnar, leksaker och kläder. Hos Jollyroom finns en bred variation av det bästa från Chiccos sortiment för ditt barn eller baby. Vi har allt från praktiska och snygga barnvagnar och babysitters till roliga aktivitetsleksaker och radiostyrda bilar.

Se mer från Chicco »

Omdömen

  • 2015-10-09
    intressent fibertermometer.