Bäst i test Fri frakt

Brio Matstol Sit Black/Black

1 695 kr
Slut Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Brio Matstol Sit är stolen som växer i takt med ditt barn. Med sitt- och fotplatta som kan justeras vid behov, och en lätthanterlig bygel är den lika lätt och säker att använda genom barnets alla åldrar. De rundade benen är inte bara sköna för ögat, utan gör också stolen mycket stabil. Design med hjärta och hjärna, skapad av Fredrik Mattson för Brio. En önskepresent till dopet, namngivningen eller första födelsedagen. Bygel, bricka och dyna säljs separat. Rekommenderas från ca 6 månader.

Den moderna designen bär klassiska drag och är framtagen för att hålla i många år och sitta bekvämt i. Den är ergonomisk för barn såväl som vuxen. Sitsen är lätt att justera och benen lätta att montera. Säkerhetsbälte medföljer.

I ett test utfört av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) i samarbete med Testfakta 2012 fick BRIO Sit ”Bäst i test” och även 2008 fick Sit bästa betyg av SP i samarbete med Vi Föräldrar och Norska TV2 hjelper deg.

Sit är lätt att montera och enkel att bygga om till den typ av stol man behöver. Med enkla grepp blir BRIO Sit en juniorstol som håller! Tål en maxvikt på 100 kg.

Rek. ålder: 6 månader.
Sittmått: 56 x 46 x 84 cm.
Vikt: 8,0 kg.

Färg: Black/Black.
Art: 138554

Varumärke

BRIO

BRIO har lång erfarenhet av att tillverka fantastiska leksaker till barn i alla åldrar. Hos Jollyroom finns ett stort utbud av deras populära träleksaker, byggsatser och spel. BRIO har tillverkat kvalitetsprodukter sedan slutet av 1800-talet och ända sedan dess har de kombinerat innovation med en uttalad omsorg om både hantverk och produkter. Det är inte för inte som BRIO varit kunglig hovleverantör sedan många år tillbaka! Kika runt bland vårt stora sortiment och finn just ditt barns favoritprodukter från BRIO!

Se mer från BRIO »