NUK Perfect Start, Vit
NUK Perfect Start, Vit

NUK Perfect Start, Vit

399 kr
3 KVAR Lägg i varukorgen
  • Prisgaranti
  • Leveranstid 2-4 arbetsdagar
  • Fri frakt över 1000 kr
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Med setet Perfect Start från NUK får du allt du behöver för nappflaskmatning under ditt barns första år. Du får fyra nappflaskor av tålig termoplast i två olika storlekar med utbytbara dinappar i storlek 1 och 2, två extra dinappar i storlek 1 och en Genius-napp för barn från 0–6 månader, samt en flaskborste för enkel rengöring.

NUKs Anti-Colic Air System balanserar vakuumet i flaskan och hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft.

Dinapparna är gjorda i mjuk men tålig silikon som efterliknar mammas bröst under amning. De passar även till alla First Choice+ och First Choice-flaskor. Storlek 1 passar bäst för barn från 0–6 månader, och storlek 2 passar bäst från 6–18 månader.

Rekommenderad ålder: Från 0–6 månader.

Volym: 2x 150 ml, 2x 300 ml.

Material: Polypropen (PP), silikon. Fri från bisfenoler, ftalater och PVC.

Färg: Vit.
Art: 680154

Varumärke

NUK

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av NUK. NUK erbjuder ett brett sortiment av babyprodukter inom flera områden bland annat nappflaskor i många modeller, nappar, badtillbehör, hygienartiklar m.m. Alla nappar har den unika NUK-formen som underlättar en hälsosam utveckling av barnets munhåla.

Se mer från NUK »