Pigeon Napp Silikon 5M+ Stl 2 Blå

Pigeon Napp Silikon 5M+ Stl 2 Blå

Alltid lågt pris!
49 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Sugnapp Silikon 5m+ är steg 2-nappen som har utvecklats för spädbarn som har slutat amma och som ska lära sig att äta mat med sked. Nappen är utformad så att barnet stänger munnen, vilket är en förutsättning för att kunna svälja mat.

Obs! Eftersom nappen inte stimulerar barnets sugreflex kan den här nappen ha negativ effekt på amning. Om du fortfarande ammar rekommenderar Pigeon att steg 1-nappen används även om barnet är äldre än 5 månader.

1. Platt sköld
Den platta skölden gör att nappen inte är i vägen lika mycket, till exempel när barnet ligger i en vagga. Dessutom gör det nappen lätt, så att barnet inte måste suga hela tiden för att inte tappa nappen.

2. Välvd spets
Den välvda spetsen gör att barnet kan andas genom näsan obehindrat.

3. Utåtböjda kanter
Sköldens kanter är utåtböjda hela vägen runt, så att nappen inte lämnar märken på barnets hud.

4. Lufthål
Nappen har självklart de obligatoriska hålen i skölden av säkerhetsskäl.

5.Spetsens tjocklek
Nappen är anpassad till storleken på barnets munhåla. Den flata ytan i nappens mitt gör att barnet inte tappar nappen vid en sugpaus.

6.Platt vid kontakt med läpparna
När barnet ska äta mat med sked är det viktigt att det lär sig att stänga munnen. Det gör att barnet kan svälja maten lättare och det blir mindre spill. Området kring själva nappen, som kommer i kontakt med läpparna, är platt och smalt så att barnets sugreflex inte stimuleras.


Rekommenderad ålder: Från 5 mån+.
Art: 414646