Rätt Start Napp 6-18M 2-p

Rätt Start Napp 6-18M 2-p

Alltid lågt pris!
49 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Rätt Start Napp 2-Pack är ett pack med två ortodontiska nappar. Den innovativa utformningen och nappens mjuka kurvade form ger god passform och komfort. Nappen är en säker produkt som är skonsam, skyddande och lätt för ditt barn att använda. De stora ventilationshålen gör nappen skonsam mot huden. Nappens sugdel är tillverkad i silkon.

Skötsel: Koka nappen i 5 minuter före första användningen. Låt svalna och tryck ut eventuellt vatten i sugdelen. Rengör nappen varje gång innan den används. Doppa aldrig nappen i söta saker eller mediciner innan du ger nappen till barnet, detta kan orsaka karies. Byt napp efter en till två månaders användning.

Om nappen skulle hamna inne i barnets mun, ta det bara lugnt. Nappen är utformad för att inte kunna skada eller sväljas och tillåter barnet att andas. Ta ur nappen så försiktigt som möjligt.

Kontrollera nappen noga innan varje användning. Speciellt noga när barnet fått tänder. Byt ut nappen vid första tecken på skada eller svaghet. Lämna aldrig nappen direkt i solsken, nära en värmekälla eller i steriliseringsvätska längre är rekommenderat.

Nappen är BPA- och PVC fri.


Motiv: Rätt Start.
Art: 406709

Varumärke

Rätt Start

Svenska Rätt Start är ett företag som tillverkar babyprodukter som är praktiska, säkra med motiv av härliga kända karaktärer! Upplev Mumintrollens underbara värld i jättefina sänglakan, var aktiv i ett babygym med charmiga Pingu eller mys med en skallra av Spöket Laban. Hos oss på Jollyroom hittar du också den roliga karaktären Tummen och världens starkaste björn Bamse med hans vänner. Beskow. Vi erbjuder ett fantastiskt sortiment med härliga leksaker och babyprodukter!

Se mer från Rätt Start »