Rätt Start Napp 6-18M 2-p Miffy

Rätt Start Napp 6-18M 2-p Miffy

Alltid lågt pris!
49 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Rätt Start Napp 6-18M 2-p Miffy är ett par ortodontiska nappar som tack vare dess innovativa utformning har en mycket bra passform. Napparna har en mjukt kurvad form som gör att den är väldigt lätt för barnet att använda samtidigt som de två stora ventilationshål gör att nappen är skonsam mot huden. Nappen har en säker design och klarar av att hamna i barnets mun utan att göra skada eller kunna sväljas.

Skötselråd: Byt napp efter en till två månaders användning. Kontrollera nappen noga efter varje användning och byt ut vid första tecken på skada. Lämna aldrig napparna i direkt solsken, nära en värmekälla eller i desinfektionslösning längre än rekommenderat.

Rätt Starts nappar finns med flera olika motiv.

- Ortodontisk design.
- Sugdel i silikon.
- BPA och PVC fri.

Rekommenderad ålder: Mellan 6 – 18 månader.

Storlek: 4 cm.

Material: Silikon, PP.

Tvättråd: Koka i 100°C innan första användning. Rengör därefter varje gång innan användning.

Motiv: Miffy.
Art: 406719

Varumärke

Rätt Start

Svenska Rätt Start är ett företag som tillverkar babyprodukter som är praktiska, säkra med motiv av härliga kända karaktärer! Upplev Mumintrollens underbara värld i jättefina sänglakan, var aktiv i ett babygym med charmiga Pingu eller mys med en skallra av Spöket Laban. Hos oss på Jollyroom hittar du också den roliga karaktären Tummen och världens starkaste björn Bamse med hans vänner. Beskow. Vi erbjuder ett fantastiskt sortiment med härliga leksaker och babyprodukter!

Se mer från Rätt Start »