CAM

CAM Cambino Badkarsskötbord, Vit/Grå

Fri frakt
4 KVAR
4 KVAR
1 449 kr
Lägg i varukorgen

Prisgaranti
365 dagars öppet köp
Fri frakt över 1 000 kr

v3_Flash_prices_CMS_SE.gif

Titta hit! Massa produkter från alla kategorier till fantastiska priser!

Beskrivning

Cambino Badkarsskötbord är ett skötbord och badbalja i ett från CAM - perfekt för det lilla badrummet! Badbaljan kan enkelt tas loss och det finns flera fack för praktisk förvaring av duschtillbehör. Badet har två anatomiskt formade anti-halk-inlägg, en lutad sits för barn 0-6 månader och en sits med armstöd för 6-12 månader.

Badbaljan har avtappningsslang för smidig vattentömning i handfat, badkar eller golvbrunn. Du kan enkelt växla mellan bad och skötbord genom att ta bort skötbädden.
Skötbädden är mjuk och skön för ditt barn att ligga på, och har ett droppförhindrande system som gör att väta inte tränger igenom.

Skötbordet har fyra hjul vilket gör det enkelt att flytta runt. Bromsar säkerställer att bordet står säkert och stabilt på plats. När du är klar fäller du enkelt ihop badkarsskötbordet genom att ta bort badbaljan och dra i handtaget i mitten av förvaringsytan. Hopfällningen är enkel och kan genomföras med endast en hand. Det hopfällda bordet är kompakt, vilket gör det enkelt att förvara även i mindre badrum.

Alla material är gift- och ftalatfria.

Rekommenderad ålder: 0 - 12 månader.

Art: 10125153

Kundbilder

Information

Material Skum, PVC, PP, metall
Maxvikt (kg) 15
Höjd (cm) 104
Längd (cm) 95
Övriga mått Förvaringshöjd: 40 cm
Bredd (cm) 54
Vikt (kg) 10,8