Fri frakt
Troll Skötbyrå Mika 106x94, Vit

Troll Skötbyrå Mika 106x94, Vit

Alltid lågt pris!
3 889 kr
Tillfälligt slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Troll Skötbyrå Mika, Vit är en fin och praktiskt skötbyrå med mycket goda förvaringsmöjligheter. Byrån är dubbelfunktionell och kan användas som skötbord med förvaring av blöjor och andra nödvändigheter när barnet är mindre och som vanlig byrå med plats för prydnadssaker och dekorationer när barnet blir äldre då man kan ta bort skötbordsdelen.

Troll har höga kvalitetskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är huvudsakligen tillverkade av massiv, solid Nordisk björk. Troll använder giftfri, vattenbaserad färg som tillverkas i Sverige samt giftfritt lim. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Byråns mått: H 106 x B 94 x D 81 cm Skötbäddsmått: B 76 X D 85,4 cm

Material: Solid Björk

Färg: Vit
Art: 901642

Varumärke

Troll

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Troll barnsängar och barnmöbler. Troll är ett lettiskt företag på uppgång som producerar fina och stilrena barnsängar med stort ansvarstagande för miljön och klimatet. I deras sortimnet hittar du vaggor, spjälsängar, juniorsängar, skötbord, garderober och annat.

Se mer från Troll »