Fri frakt
Troll Skötbyrå Royal Vit

Troll Skötbyrå Royal Vit

Alltid lågt pris!
3 695 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Troll Skötbyrå Royal Vit är en klassiskt och tidlös skötbyrå som passar i de flesta barnrum.
En dubbelfunktionell byrå innehållande en övre skötdel, tre lådor och ett skåp för att ha barnets kläder, blöjor, tvättlappar och andra nödvändigheter nära till hands. Skötdelen går enkelt att ta av från byrån när barnet blivit äldre och skötbordet inte behövs längre. Byrån tillhör Trolls populära Royal serie och har det klassiska motivet, kronan, på skåpslyckan.

Troll har höga kvalitetskrav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är huvudsakligen tillverkade av massiv, solid Nordisk björk. Troll använder giftfri, vattenbaserad färg som tillverkas i Sverige samt giftfritt lim. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Byråns mått: H 97 x B 93,6 x D 81 cm
Skötbäddsmått: B 85,4 X D 77,8 cm

Material: Solid Björk

Färg: Vit
Art: 117322

Varumärke

Troll

På Jollyroom hittar du ett stort utbud av Troll barnsängar och barnmöbler. Troll är ett lettiskt företag på uppgång som producerar fina och stilrena barnsängar med stort ansvarstagande för miljön och klimatet. I deras sortimnet hittar du vaggor, spjälsängar, juniorsängar, skötbord, garderober och annat.

Se mer från Troll »