Candide Skötbädd med Badlakan Sand

Candide Skötbädd med Badlakan Sand

Alltid lågt pris!
875 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp.
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Candide Skötbädd med Badakan Sand är en patenterad lyxig och säker skötbädd. Bädden har en genomtänkt snygg och praktisk design, med fokus på säkerhet och komfort. För trygg och säker babyvård har skötbädden en inbyggd sele, som fästes runt babyns mage med kardborreband samt en 12 cm hög kant runt sidorna samt överdel för att barnet inte ska ramla eller sparka sig ur. Bäddens undersida är klädd med antiglid tyg så att den håller sin plats på bordet.

För bästa komfort är liggdelen fylld med pyttesmå EPS-kulor som formar sig behagligt efter babyns kropp. Den upphöjda kanten är av ultramjukt skum och övre delen kan med fördel användas som huvudstöd.

Ett mjukt och härligt badlakan medföljer. Lakanet går att placera på bäddens överkant med kardborreband, så att barnet inte trasslar in sig och riskerar kvävning. Badlakanet är även anpassat till bäddens sele och fungerar utmärkt till att låta barnet ligga och "lufta rumpan".

Observera - lämna aldrig barnet på en hög plats. Placera skötbädden på golvet, så fungerar den som en mysig dagbädd.
Skötbädden är av mjuk vattenavvisande och impregnerad bomull som enkelt går att torka av.

Mått skötbädd: 70 x 50 x 10 cm.
Mått badlakan: 95 x 75 cm.

Färg: Sand.
Art: 142188

Videoklipp

Varumärke

Candide

Candide erbjuder välutformade och funktionella barn- och babyprodukter med exceptionella finnesser. Hos Jollyroom finner du deras skötväskor, skötbäddar och amningskuddar.

Se mer från Candide »