Kids Concept Snuttefilt Barnkammaren 2-p, Mint

Kids Concept Snuttefilt Barnkammaren 2-p, Mint

Alltid lågt pris!
179 kr
Slut i lager Bevaka produkt
  • Prisgaranti
  • Nordens största barnbutik
  • Fri frakt över 1000 kr.
  • Köp nu. Betala sen. Dela upp
  • 365 dagars öppet köp

Beskrivning

Kids Concept Snuttefilt Barnkammaren 2-p, Mint är två mjuka och sköna snuttefiltar i flanell. Härliga för ditt barn att mysa med i vagnen eller sängen och är samtidigt en fin detalj. Snuttefiltarna har ett sicksack- och stjärnmönster som tagits fram i sammarbetskollektionen mellan Kids Concept och Bonnier och kan matchas med flera fina produkter i samma serie, se under tillbehör.

Den fina och inspirerande sammarbetskollektionen mellan Kids Concept och Bonnier Carlsen är skapad för att fira Barnkammarboken som fyller 25 år. Designserien består av fina möbler och inredningsdetaljer i pastellfärger. Syftet med kollektionen är att bidra till att stimulera barns läsande och hjälpa till att göra böcker lättillgängliga i barnkammaren.

Barnkammarböckerna har totalt sålt i mer än en miljon exemplar. I april 2016 kommer nästa barnkammarbok; Den sjungande Barnkammarboken.

Mått: 70 x 70 cm

Material: Bomull, Flanell

Tvättråd: 60 °C

Motiv: Stjärnor/Sicksack

Färg: Mint/Vit
Art: 594061

Varumärke

Kids Concept

Kid’s Concept erbjuder egendesignade leksaker, barnmöbler och barninredning i skandinavisk stil. Inred enkelt barnrummet med deras koncept där färger och produkter är utformade för att kombineras och skapa en lekfull miljö. 

Se mer från Kids Concept »