Det finns få plagg som är gosigare för den lilla babyn än en mjuk och härlig sparkdräkt. Hos oss finner du ett brett utbud av mysiga sparkdräkter i en mängd olika utföranden och modeller. Bläddra bland ett stort sortiment av bekväma bodys från älskade varumärken som Fixoni, Hello Kitty, Joha och Me Too!

Mysigaste plagget till de små

För en liten bebis är en mysig sparkdräkt det perfekta plagget. Sparkdräkten sitter ordentligt på bebisen och hen kan röra sig utan att dräkten åker upp eller sätter sig fel. Dräkten täcker bra på både armar och ben för att ditt barn ska vara ordentligt skyddad och varm. Sparkdräkterna är gjorda i mjukaste bomull och alla detaljer på dräkterna är platta och små nog för att inte skava. Det gosiga tyget värmer och är snällt mot barnets ömtåliga hud. Som doppresent är en sparkdräkt i ett fint mönster eller med ett gulligt tryck en bra present att ge bort till den nyfödda.


Hitta sparkdräkten till ditt barn här hos oss på Jollyroom

På Jollyroom hittar du flera gosiga sparkdräkter till ditt barn. Här finner du sparkdräkter i fina färger, med gulliga tryck och i vackra mönster. I vårt sortiment hittar du sparkdräkter gjorda av mjuk bomull. Här finner du sparkdräkter från kända varumärken som Fixoni, Disney och flera andra. Kolla runt bland våra sparkdräkter och hitta den som passar ditt barn bäst.  

Barnkläder till nätets bästa pris

På Jollyroom hittar du alltid barnkläder till nätets lägsta priser, med 14 dagar lång ångerrätt och öppet köp i ett helt år. 

Välkommen in!