December är en magisk månad för många barn. Både lucia och julafton är högtider som många barn skapar starka minnen från, som de tar med sig hela livet. Hos Jollyroom finner du allt från tomtedräkter till luciadräkter i olika storlekar som passar barn i alla åldrar. Bläddra runt bland vårt sortiment från populära varumärken som Leco och Oskar & Ellen och finn en luciadräkt eller tomtedräkt till just ditt barn!

Kläder för alla luciatåg

Lucia är en mysig högtid som alla barn älskar att längta efter. Under lucia är det många barn som ska gå i luciatåget utklädda som självaste lucia, tomtar och pepparkaksgubbar.


Hitta lucia och tomtedräkter hos oss

Vi på Jollyroom älskar allt som har med julen att göra och har därför samlat ett stort utbud av produkter som passar under julen, med varumärken som Leco och Oskar & Ellen. Här hittar du alla våra fina Luciakläder med traditionsenliga kronor och handljus. De barn som inte vill klä sig som lucia kan istället ha en rolig tomtedräkt, vara stjärngosse eller klä ut sig till pepparkaksgubbe. Vad ditt barn än vill finner du det här hos oss på Jollyroom!